Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea l-a felicitat pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei (FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea l-a felicitat pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei (FOTO)

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, l-a felicitat duminica seara pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei, pentru rezultatele obtinute. Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la. continuă pe B1

Liviu Dragnea l-a felicitat pe Emmanuel Macron, noul presedinte ales al Frantei (FOTO)

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, l-a felicitat duminica seara pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei, pentru rezultatele obtinute. Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la.

Donald Trump, primul mesaj de felicitare pentru alesul Frantei, Emmanuel Macron: Abia astept sa lucrez cu el! (FOTO)

Presedintele republican al SUA, Donald Trump, l-a felicitat duminica seara pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei, pentru rezultatele obtinute, prin intermediul contului sau de Twitter. Felicitari lui.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Emmanuel Macron: O victorie importanta pentru Franta si Europa

Klaus Iohannis l-a felicitat duminica seara pe proaspatul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, printr-un mesaj in limba franceza postat pe contul sau de Twitter: Felicitations @EmmanuelMacron pour votre victoire importante pour la France et l'Europe! Vive le partenariat strategique entre ROU et FR! Felicitari, Emmanuel Macron, pentru o victorie importanta pentru Franta si pentru Europa! Traiasca parteneriatul strategic intre Romania si Franta!), a scris Klaus Iohannis.

Emmanuel Macron. Cine este Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei

ALEGERI PREZIDENTIALE FRANTAAparitia tanarului candidat Emmanuel Macron pe scena politica din Franta se aseamana cu cea a unui anticorp generat de sistem ca vaccin impotriva pericolului care.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Emmanuel Macron pentru rezultate: O victorie importantapentru Franta si pentru Europa

Klaus Iohannis l-a felicitat duminica seara pe noul ales al Frantei, Emmanuel Macron, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina lui de Twitter. Presedintele a ales sa transmita mesajul in limba.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 61,7% vs. 38,3%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 60%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 09: Macron a sustinut un discurs in fata miilor de sustinatori adunati in fata platoului Louvre. El a intrat pe scena in acordurile Odei bucuriei de Beethoven, imnul UE. Dupa un discurs emotional, Macron a intonat imnul national, Marseieza, impreuna cu sotia, copiii si echipa sa de campanie23. 56: Premierul canadian Justin Trudeau se declara nerabdator sa lucreze cu Emmanuel Macron. 30: Klaus Iohannis il felicita pe Macron pentru o victorie importanta pentru Franta si Europa. 12: Convorbire telefonica foarte calda intre Macron si Angela Merkel. Noul presedinte al Frantei a promis ca va calatori la Berlin curand. 00: Rezultate oficiale partiale: Emmanuel Macron - 61,7%, Marine Le Pen - 38,3%, dupa numararea a jumatate dintre buletinele de vot, a anuntat Ministerul francez de Interne. Le Figaro)22. 37: Si Donald Trump il felicita pe Emmanuel Macron: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna, a scris liderul de la Casa Alba pe Twitter. 14: Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa, civilizatia noastra e in joc22. 07: Macron, discursul invingatorului: Stiu ca multi si-au exprimat anexietatea si indoielile la vot. E datoria mea sa am grija de ei, de securitatea lor21. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 65,05% vs. 34,95%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 65%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 50: Rezultate oficiale partiale dupa numararea a 93% din buletinele de vot): Emmanuel Macron - 65,05%, Marine Le Pen - 34,95%. 09: Macron a sustinut un discurs in fata miilor de sustinatori adunati in fata platoului Louvre. El a intrat pe scena in acordurile Odei bucuriei de Beethoven, imnul UE. Dupa un discurs emotional, Macron a intonat imnul national, Marseieza, impreuna cu sotia, copiii si echipa sa de campanie23. 56: Premierul canadian Justin Trudeau se declara nerabdator sa lucreze cu Emmanuel Macron. 30: Klaus Iohannis il felicita pe Macron pentru o victorie importanta pentru Franta si Europa. 12: Convorbire telefonica foarte calda intre Macron si Angela Merkel. Noul presedinte al Frantei a promis ca va calatori la Berlin curand. 00: Rezultate oficiale partiale: Emmanuel Macron - 61,7%, Marine Le Pen - 38,3%, dupa numararea a jumatate dintre buletinele de vot, a anuntat Ministerul francez de Interne. Le Figaro)22. 37: Si Donald Trump il felicita pe Emmanuel Macron: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna, a scris liderul de la Casa Alba pe Twitter. 14: Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa, civilizatia noastra e in joc22. 07: Macron, discursul invingatorului: Stiu ca multi si-au exprimat anexietatea si indoielile la vot. E datoria mea sa am grija de ei, de securitatea lor21. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

Emmanuel Macron, prima declaratie dupa ce a fost ales presedinte al Frantei

Emmanuel Macron Presedintele ales al Frantei, Emmanuel Macron, a fost aclamat duminica seara de mii de sustinatori adunati pe esplanada muzeului Luvru, dupa ce sondajele de la iesirea de la urne au aratat o.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 65,5% vs. 34,5%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 65%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 37: Si Donald Trump il felicita pe Emmanuel Macron: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna, a scris liderul de la Casa Alba pe Twitter. 14: Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa, civilizatia noastra e in joc22. 07: Macron, discursul invingatorului: Stiu ca multi si-au exprimat anexietatea si indoielile la vot. E datoria mea sa am grija de ei, de securitatea lor21. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 65,5% vs. 34,5%. Le Pen si-a recunoscut infrangerea si se pozitioneaza ca sefa Opozitiei fata de Macron

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 65%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )