Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea l-a felicitat pe Emmanuel Macron, noul presedinte ales al Frantei (FOTO)

B1 B1,
Liviu Dragnea l-a felicitat pe Emmanuel Macron, noul presedinte ales al Frantei (FOTO)

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, l-a felicitat duminica seara pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei, pentru rezultatele obtinute. Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la. continuă pe B1

Liviu Dragnea l-a felicitat pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei (FOTO)

Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor si liderul PSD, l-a felicitat duminica seara pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei, pentru rezultatele obtinute. Felicitari lui Emmanuel Macron! Vive la.

Emmanuel Macron. Cine este Emmanuel Macron, noul presedinte al Frantei

ALEGERI PREZIDENTIALE FRANTAAparitia tanarului candidat Emmanuel Macron pe scena politica din Franta se aseamana cu cea a unui anticorp generat de sistem ca vaccin impotriva pericolului care.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Emmanuel Macron: O victorie importanta pentru Franta si Europa

Klaus Iohannis l-a felicitat duminica seara pe proaspatul presedinte al Frantei, Emmanuel Macron, printr-un mesaj in limba franceza postat pe contul sau de Twitter: Felicitations @EmmanuelMacron pour votre victoire importante pour la France et l'Europe! Vive le partenariat strategique entre ROU et FR! Felicitari, Emmanuel Macron, pentru o victorie importanta pentru Franta si pentru Europa! Traiasca parteneriatul strategic intre Romania si Franta!), a scris Klaus Iohannis.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 65,05% vs. 34,95%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 65%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 50: Rezultate oficiale partiale dupa numararea a 93% din buletinele de vot): Emmanuel Macron - 65,05%, Marine Le Pen - 34,95%. 09: Macron a sustinut un discurs in fata miilor de sustinatori adunati in fata platoului Louvre. El a intrat pe scena in acordurile Odei bucuriei de Beethoven, imnul UE. Dupa un discurs emotional, Macron a intonat imnul national, Marseieza, impreuna cu sotia, copiii si echipa sa de campanie23. 56: Premierul canadian Justin Trudeau se declara nerabdator sa lucreze cu Emmanuel Macron. 30: Klaus Iohannis il felicita pe Macron pentru o victorie importanta pentru Franta si Europa. 12: Convorbire telefonica foarte calda intre Macron si Angela Merkel. Noul presedinte al Frantei a promis ca va calatori la Berlin curand. 00: Rezultate oficiale partiale: Emmanuel Macron - 61,7%, Marine Le Pen - 38,3%, dupa numararea a jumatate dintre buletinele de vot, a anuntat Ministerul francez de Interne. Le Figaro)22. 37: Si Donald Trump il felicita pe Emmanuel Macron: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna, a scris liderul de la Casa Alba pe Twitter. 14: Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa, civilizatia noastra e in joc22. 07: Macron, discursul invingatorului: Stiu ca multi si-au exprimat anexietatea si indoielile la vot. E datoria mea sa am grija de ei, de securitatea lor21. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 61,7% vs. 38,3%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 60%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 09: Macron a sustinut un discurs in fata miilor de sustinatori adunati in fata platoului Louvre. El a intrat pe scena in acordurile Odei bucuriei de Beethoven, imnul UE. Dupa un discurs emotional, Macron a intonat imnul national, Marseieza, impreuna cu sotia, copiii si echipa sa de campanie23. 56: Premierul canadian Justin Trudeau se declara nerabdator sa lucreze cu Emmanuel Macron. 30: Klaus Iohannis il felicita pe Macron pentru o victorie importanta pentru Franta si Europa. 12: Convorbire telefonica foarte calda intre Macron si Angela Merkel. Noul presedinte al Frantei a promis ca va calatori la Berlin curand. 00: Rezultate oficiale partiale: Emmanuel Macron - 61,7%, Marine Le Pen - 38,3%, dupa numararea a jumatate dintre buletinele de vot, a anuntat Ministerul francez de Interne. Le Figaro)22. 37: Si Donald Trump il felicita pe Emmanuel Macron: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna, a scris liderul de la Casa Alba pe Twitter. 14: Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa, civilizatia noastra e in joc22. 07: Macron, discursul invingatorului: Stiu ca multi si-au exprimat anexietatea si indoielile la vot. E datoria mea sa am grija de ei, de securitatea lor21. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 65,5% vs. 34,5%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 65%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 37: Si Donald Trump il felicita pe Emmanuel Macron: Astept cu nerabdare sa lucram impreuna, a scris liderul de la Casa Alba pe Twitter. 14: Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa, civilizatia noastra e in joc22. 07: Macron, discursul invingatorului: Stiu ca multi si-au exprimat anexietatea si indoielile la vot. E datoria mea sa am grija de ei, de securitatea lor21. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

LIVETEXT Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 65,5% vs. 34,5%. Le Pen si-a recunoscut infrangerea si se pozitioneaza ca sefa Opozitiei fata de Macron

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Sondajele de la finalul alegerilor de azi il dau castigator cu peste 65%, o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron. 52: Preluarea mandatului de presedinte de la Hollande va avea loc pe 14 mai Figaro)21. 48: Macron a primit felicitari de la Angela Merkel si Theresa May21. 45: Prima declaratie a lui Macron AFP): E o noua pagina a istoriei noastre. Sper sa fie pagina sperantei si increderii regasite 21. 28: Ecartul creste in favoarea lui Macron: 65,5% vs.

Emmanuel Macron e noul presedinte al Frantei, cel mai tanar din istoria Republicii. Victorie zdrobitoare in fata lui Marine Le Pen: 66,06% vs. 33,94%. Macron: Voi apara Franta, voi apara Europa

Emmanuel Macron candidatul formatiunii de centru En Marche!) e noul presedinte al Frantei si cel mai tanar din istoria republicii, la 39 de ani. Macron a obtinut o victorie zdrobitoare in fata extremistei de dreapta Marine Le Pen, cu un scor de 66,06% fata de 33,94%. Le Pen a anuntat imediat ca recunoaste infrangerea. Votul a fost marcat insa de cel mai puternic absenteism din 1969 incoace, precum si de cel mai mare numar de voturi anulate din istorie. Toata lumea asteapta acum anuntul cel mare: cine va fi premierul lui Macron.

Klaus Iohannis l-a felicitat pe Emmanuel Macron pentru rezultate: O victorie importantapentru Franta si pentru Europa

Klaus Iohannis l-a felicitat duminica seara pe noul ales al Frantei, Emmanuel Macron, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina lui de Twitter. Presedintele a ales sa transmita mesajul in limba.

Donald Trump, primul mesaj de felicitare pentru alesul Frantei, Emmanuel Macron: Abia astept sa lucrez cu el! (FOTO)

Presedintele republican al SUA, Donald Trump, l-a felicitat duminica seara pe Emmanuel Macron, noul ales al Frantei, pentru rezultatele obtinute, prin intermediul contului sau de Twitter. Felicitari lui.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )