Libnet.ro
UNICEF

20:30

Liviu Dragnea: Legea votului prin corespondenta va intra miercuri la vot final

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Legea votului prin corespondenta va intra miercuri la vot final

Legea votului prin corespondenta va fi supusa miercuri votului final in Camera Deputatilor, urmand apoi sa ajunga la presedintele Klaus Iohannis pentru promulgare, a precizat, luni, presedintele PSD, Liviu. continuă pe Antena3

Legea votului prin corespondenta va intra miercuri la vot final

ACTUALIZARE 16:13 ALDE a depus 53 de amendamente la legea votului prin corespondenta Cornelia Negrut, deputat ALDE, a declarat astazi ca ALDE a depus la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor 53 de amendamente la legea votului prin corespondenta, afirmand ca in forma actuala legea este neconstitutionala si greoaie si nu aduce alegatorii la vot, ci ii tine departe, transmit surse din presa.

Liderii ALDE critica legea votului prin corespondenta

Senatorul ALDE Daniel Barbu: Legea votului prin corespondenta anuleaza caracterul direct al votului .

ALDE va depune luni o serie de amendamente la legea votului prin corespondenta

Copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca parlamentarii ALDE vor depune, luni, o serie de amendamente la legea votului prin corespondenta, adoptata de Senat si aflata in dezbaterea Camerei Deputatilor, transmit surse din presa.

Cum vede senatorul UDMR Biro Rozalia rezolvarea votului prin corespondenta

Este nevoie de o dezbatere mai ampla pe marginea proiectului legii votului prin corespondenta, pentru a se evita o serie de probleme ulterioare, este de parere senatorul UDMR Biro Rozalia.

Liviu Dragnea, intrebat daca a beneficiat de coloana oficiala in calitate de vicepremier: Niciodata. Au trecut multe zile si nu s-au spus lucruri

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, luni, ca nu a apelat niciodata la coloana oficiala in perioada in care a fost vicepremier al Guvernului Ponta. Dragnea a mai spus ca premierul Victor Ponta este singurul care poate cere demiterea lui Gabriel Oprea din Guvern.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2277 seconds )