Libnet.ro
UNICEF

23:16

Rovana Plumb sau Liviu Dragnea? Pe cine vrea partidul in locul lui Ponta la sefia PSD

Adevărul Adevărul,
Rovana Plumb sau Liviu Dragnea? Pe cine vrea partidul in locul lui Ponta la sefia PSD

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, are toate sansele sa piarda sefia interimara a PSD in fata Rovanei Plumb, sustinuta de Victor Ponta. Cel putin asa reiese dintr-un sondaj realizat de Adevarul in randul social-democratilor care sunt membri in Comitetul Executiv al PSD CExN), for care va vota miercuri succesorul lui Ponta pana la Congres. continuă pe Adevărul

Rovana Plumb sau Liviu Dragnea? Pe cine vrea partidul in locul lui Ponta la sefia PSD?

Liviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, are toate sansele sa piarda sefia interimara a PSD in fata Rovanei Plumb, sustinuta de Victor Ponta. Cel putin asa reiese dintr-un sondaj realizat de Adevarul in randul social-democratilor care sunt membri in Comitetul Executiv al PSD CExN), for care va vota miercuri succesorul lui Ponta pana la Congres.

Tensiuni la PSD. Rovana Plumb va avea un contracandidat la sefia partidului

Livia Dragnea va candida pentru functia de presedinte interimar al PSD. Dragnea discuta acum cu Victor Ponta la sediul PSD. intr-o discutie informala cu jurnalistii, Liviu Dragnea a dat de inteles ca.

Liviu Dragnea, despre candidatura Rovanei Plumb la sefia PSD: Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului

Trebuie sa ma gandesc serios daca mai garantez pentru cineva in conducerea partidului a declarat miercuri Luviu Dragnea, coordonatorul politic al PSD, dupa sedinta Biroului Permanent al social-democratilor in care Rovana Plumb a fost numita presedinte interimar dupa retragerea lui Victor Ponta.

Rovana Plumb: Nu mi-a cerut nimeni sa demisionez de la Guvern pentru partid

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a fost unul dintre cei care a contestat initial desemnarea Rovanei Plumb, pe motiv ca statutul formatiunii nu reglementeaza interimatul la sefia PSD. El a mai spus ca, prin retragerea lui Ponta de la presedintia partidului, locul a ramas gol, iar CEx ar trebui sa ia o decizie.

Rovana Plumb: Cea mai mare farsa politica. PNL a votat Codul Fiscal, iar acum il sustine pe Iohannis. Predoiu preia invataturile lui Basescu (VIDEO)

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, ca PNL a realizat cea mai mare farsa politica prin jocul dublu pe care l-a facut partidul in privinta noului Cod Fiscal. Este regretabil ca aceste.

Rovana Plumb cere sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal. Ponta vrea sa-l aplice oricum

Presedintele interimar al PSD, Rovana Plumb, considera ca in a doua jumatate a lunii august trebuie convocata o sesiune parlamentara extraordinara pentru Codul Fiscal.

Cine este Rovana Plumb, presedintele interimar al PSD

Presedinta interimara a PSD, Rovana Plumb a avut o ascensiune politica remarcabila. A fost sefa a Organizatiei de Femei a PSD, europarlamentar, presedinte al ANPC si al companiei Gerovital, ministru al Mediului din mai 2012, iar de cateva zile si sefa PSD.

Cine este Rovana Plumb, sefa interimara a PSD

Presedinta interimara a PSD, Rovana Plumb a avut o ascensiune politica remarcabila. A fost sefa a Organizatiei de Femei a PSD, europarlamentar, presedinte al ANPC si al companiei Gerovital, ministru al Mediului din mai 2012, iar de cateva zile si sefa PSD.

Ilie Sarbu: Liviu Dragnea nu are nicio calitate in PSD sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb

Ilie Sarbu, scorul lui Victor Ponta, a declarat miercuri ca Liviu Dragnea nu are nicio calitate in partid sa ceara organizarea unui congres sau sa nu fie de acord cu interimatul Rovanei Plumb la conducerea.

Ion Iliescu: Rovana Plumb este o femeie cu experienta. Are sprijinul partidului, mai feminizam si noi conducerea (VIDEO)

Fostul presedinte Ion Iliescu a laudat-o miercuri pe Rovana Plumb, spunand ca aceasta este potrivita pentru interimar al PSD, avand in vedere ca este o femeie cu experienta. Rovana Plumb e o femeie cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )