Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea mai face o incercare pentru a scapa de inchisoare: Fostul sef PSD a depus un recurs in casatie la Instanta Suprema(VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea mai face o incercare pentru a scapa de inchisoare: Fostul sef PSD a depus un recurs in casatie la Instanta Suprema(VIDEO)

Liviu Dragnea apeleaza la a doua cale extraordinara de atac pentru a incerca sa scape de condamnarea la trei ani si sase luni de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Fostul. continuă pe B1

Liviu Dragnea crede ca a gasit solutia sa scape din inchisoare. Miscarea facuta astazi de fostul lider PSD

Liviu Dragnea face o noua incercare sa iasa din inchisoare. Iar marti, fostul presedinte al PSD a depus la Curtea Suprema unrecurs in casatie, prin care incearca sa obtina anularea condamnarii de 3 .

Liviu Dragnea, discutii cu Costi Mocanu pentru preluarea sefiei TVR

Apar informatii incendiare. Liviu Dragnea i-a propus lui Costi Mocanu, fosta mana dreapta a lui Adrian Sarbu la Pro TV, functia de director general la TVR. Discutiile dintre cei doi au avut loc acum.

Liviu Dragnea, o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie. La ce apeleaza pentru a scapa de condamnare

Fostul lider PSD Liviu Dragnea a recurs la o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie. La ce apeleaza pentru a scapa de condamnare? Liviu Dragnea, o noua metoda prin care vrea sa iasa din puscarie Printre defecte, Liviu Dragnea are si calitati, iar pregnanta este ambitia. Fostul presedinte al PSD a depus .

Dosarul lui Liviu Dragnea. Un alt inculpat contesta decizia de condamnare

Fostul director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman Olguta Sefu, condamnata la 1 an de inchisoare cu suspendare, contesta si ea decizia de condamnare, printr-o cale extraordinara de atac. Calea a fost deschisa de Liviu Dragnea, care a contestat prin aceeasi cale de atac decizia de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare.

DANCILA, INTREBATA DESPRE ACTIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA IMPOTRIVA EI: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu, scrie News. ro.

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

Liviu Dragnea, RAZBOI TOTAL cu Viorica Dancila: Fostul lider PSD o acuza pe sefa social-democratilor ca ar fi fraudat banii UE

Continua razboiul dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, si actuala sefa a partidului, Viorica Dancila. Din spatele gratiilor, Dragnea o acuza pe prezidentiabila PSD ca ar fi fraudat banii de la Uniunea.

Liviu Dragnea recurge la inca o cale extraordinara de atac in dosarul angajarilor fictive

Fostul lider PSD Liviu Dragnea recurge la inca o cale extraordinara de atac, recurs in casatie, in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman, dupa ce a depus deja contestatie in anulare. inca persoana condamnata in acest caz, Floarea Alesu, fost director executiv al DGASPC Teleorman, a depus contestatie in anulare.

HOROSCOP. Cea mai mare insulta pentru fiecare zodie! Le scoate din minti!

Zodiile au si ele un punct sensibil. Ai grija ce spui, caci s-ar putea ca vorbele tale sa devina insulte pe care cu greu sa le mai poti indrepta. Aceasta este cea mai mare insulta pentru fiecare zodie. Nu.

CM Rugby: Arbitrul Jaco Peyper nu a mai fost delegat pentru semifinale, dupa ce a aparut alaturi de fanii galezi intr-o fotografie

World Rugby nu l-a mai delegat pe arbitrul Jaco Peyper la semifinalele Cupei Mondiale din Japonia, dupa scandalul declansat de fotografia in care apare alaturi de fani galezi.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )