Libnet.ro
UNICEF

13:00

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Playtech Playtech,
Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o . continuă pe Playtech

Senatorul PSD, Nicolae Moga, despre Viorica Dancila: A fost inotatoare de performanta, de aia are si corpul asta frumos... Elegant, silueta! (VIDEO)

Lansarea candidaturii la prezidentiale a Vioricai Dancila a fost presarata cu declaratii inedite, la Constantat. Senatorul PSD Nicolae Moga a tinut sa evidentieze calitatile sportive ale presedintelui PSD,.

DANCILA, INTREBATA DESPRE ACTIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA IMPOTRIVA EI: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu, scrie News. ro.

Viorica Dancila il sfideaza pe Liviu Dragnea: Va garantez ca de fiecare data am respectat legea. Nu mi-e frica

Premierul demis Viorica Dancila a afirmat ca niciodata nu a incalcat legea. Nu inteleg de ce toti si-au ales ca tinta o femeie-premier, nu inteleg de ce acest lucru, dar vreau sa le spun tuturor ca.

Mezei, dezvaluiri despre ordinele primite de la Razvan Cuc inaintea motiunii:Mi-a cerut sa identific senatorii si deputatii aflati la bord

Fostul sef al Tarom, Madalina Mezei, a tinut vineri o conferinta de presa in cadrul careia a povestit, cu lux de amanunte, ce ordine i-a dat ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, in privinta retinerii avioanelor care urmau sa transporte parlamentari in ziua motiunii declansate impotriva premierului Viorica Dancila.

Viorica Dancila, campanie cu surle si trambite pe strazile unei comune din Constanta: O masina cu megafoane a anuntat localnicii de vizita sefei PSD (VIDEO)

Viorica Dancila nu tine cont de legea electorala. Premierul a decis sa se promoveze cu surle si trambite prin tara. intr-o comuna din Constanta, de exemplu, o masina cu megafoane anunta venirea sefei.

Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran care a lesinat in timpul unui miting electoral VIDEO

Premierul demis Viorica Dancila i-a acordat primul ajutor unui batran caruia i s-a facut rau la un miting electoral din Murfatlar. Barbatul a lesinat langa liderul PSD, iar acesta din urma, alaturi de echipa de campanie, i-au acordat primul ajutor pana la sosirea unei ambulante.

VIORICA DANCILA: Presedintele nostru, inalt ca bradul, dar lenes, incearca sa ne convinga dupa cinci ani ca mai merita un vot

Presedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, a spus despre Klaus Iohannis ca este inalt ca bradul, dar lenes si incearca sa convinga cetatenii dupa cinci ani de mandat ca mai merita un vot. Dancila a mai afirmat ca Iohannis da indicatii de la Bruxelles, dar acolo sta ca ghiocelul si isi primeste ordinele.

Viorica Dancila, despre presedintele Iohannis: Un om inactiv, un om insensibil la problemele oamenilor. Nu a fost presedintele Romaniei, ci al PNL

Liderul Partidului Social Democrat, Viorica Dancila, spune despre presedintele Klaus Iohannis ca este un om inactiv, insensibil la problemele oamenilor si sustine ca aceasta nu a fost presedintele Romaniei, ci al Partidului National Liberal.

VIORICA DANCILA: Am discutat cu domnul Cuc, a negat toate lucrurile legate de avioane

Premierul Viorica Dancila a declarat ca a discutat cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, despre situatia de la Tarom si acuzele care ii sunt aduse de fosta directoare a companiei, Madalina Mezei, spunand ca ministrul a negat toate lucrurile legate de intarzierea avioanelor.

Viorica Dancila, despre Regina Elena: Va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara

Regina-Mama Elena va ramane in constiinta romanilor ca un om de stat curajos, iubitor de neam si de tara, a afirmat vineri premierul demis Viorica Dancila, presedinte al PSD. Un pios omagiu si eterna.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )