Libnet.ro
UNICEF

10:15

Liviu Dragnea, discutii cu Costi Mocanu pentru preluarea sefiei TVR

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, discutii cu Costi Mocanu pentru preluarea sefiei TVR

Apar informatii incendiare. Liviu Dragnea i-a propus lui Costi Mocanu, fosta mana dreapta a lui Adrian Sarbu la Pro TV, functia de director general la TVR. Discutiile dintre cei doi au avut loc acum. continuă pe Antena3

Liviu Dragnea, dezvaluiri despre Viorica Dancila, in plina campanie electorala pentru presedintia Romaniei

Viorica Dancila primeste o lovitura grea din partea lui Liviu Dragnea, in plina campanie electorala pentru alegerile prezidentiale. Fostul lider PSD vrea sa sesizeze Curtea de Justitie a Uniunii Europene cu privire la dosarul de la Curtea de Apel Bucuresti in care contesta noua conducere a partidului. Dragnea i-a luat prin surprindere pe social-democrati, acuzand-o .

Liviu Dragnea contesta, din Penitenciarul Rahova, decizia de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare A trimis documentele prin posta

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, contesta printr-o cale extraordinara de atac decizia definitiva a instantei supreme, care l-a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman DGASPC). Avocata Flavia Teodosiu a declarat pentru HotNews. ro ca Liviu Dragnea s-a ocupat personal de depunerea acestei contestatii, pe care, cel mai probabil, a trimis-o prin posta.

Liviu Dragnea contesta decizia de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare

Fostul lider al PSD Liviu Dragnea, incarcerat din luna mai la Penitenciarul Rahova, contesta printr-o cale extraordinara de atac decizia definitiva a instantei supreme, care l-a condamnat la trei ani si jumatate de inchisoare pentru trafic de influenta in dosarul angajarilor fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Teleorman DGASPC).

Liviu Dragnea, RAZBOI TOTAL cu Viorica Dancila: Fostul lider PSD o acuza pe sefa social-democratilor ca ar fi fraudat banii UE

Continua razboiul dintre fostul lider PSD, Liviu Dragnea, si actuala sefa a partidului, Viorica Dancila. Din spatele gratiilor, Dragnea o acuza pe prezidentiabila PSD ca ar fi fraudat banii de la Uniunea.

DANCILA, INTREBATA DESPRE ACTIUNEA LUI LIVIU DRAGNEA IMPOTRIVA EI: La sapte care sunt impotriva mea, al optulea parca nici nu mai conteaza

Premierul Viorica Dancila a comentat, duminica, actiunea pe care Liviu Dragnea vrea sa o initieze impotriva ei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene, spunand ca, la sapte barbati care sunt impotriva ei, al optulea parca nici nu mai conteaza. Dancila spune ca nu ii este teama de aceasta actiune, ca are toate documentele doveditoare si ii este teama doar de Dumnezeu, scrie News. ro.

Dosarul lui Liviu Dragnea. Un alt inculpat contesta decizia de condamnare

Fostul director al Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman Olguta Sefu, condamnata la 1 an de inchisoare cu suspendare, contesta si ea decizia de condamnare, printr-o cale extraordinara de atac. Calea a fost deschisa de Liviu Dragnea, care a contestat prin aceeasi cale de atac decizia de condamnare la trei ani si jumatate de inchisoare.

Liviu Dragnea cere anularea condamnarii in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Fostul sef PSD, Liviu Dragnea, a contestat printr-o cale extraordinara de atac decizia prin care un complet de cinci judecatori al instantei supreme a stabilit definitiv condamnarea sa la trei ani si jumatate de i.

Liviu Dragnea vrea sa scape de condamnarea la inchisoare: Fostul sef al PSD a depus o contestatie in anulare la Instanta Suprema

Liviu Dragnea contesta condamnarea la trei ani si jumatate de inchsioare ce executare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Potrivit portalului inaltei Curti de Casatie si Justitie, fostul.

Puternicul magnat rus Mihail Fridman, in fata justitiei spaniole, pentru preluarea ostila a companiei Zed Procurorii acuza o tehnica de raid specifica mafiei rusesti

Unul dintre cei mai puternici oligarhi rusi, Mihail Fridman, s-a prezentat luni in fata unui judecator de instructie din Spania, intr-un proces in care este acuzat ca a manevrat in secret pentru a asfixia economic grupul spaniol Zed, cu scopul de a-l cumpara la un pret derizoriu, scrie AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )