Libnet.ro
UNICEF

05:15

Liviu Dragnea: N-am legaturi cu serviciile secrete, poate Crin Antonescu are. Nu-l vad pe Ponta presat

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea: N-am legaturi cu serviciile secrete, poate Crin Antonescu are. Nu-l vad pe Ponta presat

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca el nu are legaturi cu serviciile secrete, dar poate Antonescu are aceste legaturi si poate explica la ce s-a referit in cazul presiunilor care s-ar face pentru candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIDEO Liviu Dragnea, despre impozitarea Bisericii: Eu nu sunt de acord sa punem impozit si pe credinta

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca el nu este de acord cu impozitarea activitatii Bisericii sau cu eliminarea scutirilor de care beneficiaza aceasta, mentionand ca subiectul nu a fost discutat in Guvern. Dragnea: Va fi o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau si una Sibiu-Pitesti. Prima va fi, poate, Sibiu-Brasov Dragnea: Cetatenii din Pungesti si cei care ii ajuta pun presiune pe 20 de milioane de romani Dragnea, despre dosarul referendumului: La finalul acestui proces vom sti daca in Romania mai putem vorbi despre democratie. Nu cred ca in 2013, 2014 poate fi dus la puscarie un nevinovatDragnea: Nu eu am organizat alegerile la LPF, nu eu am votat, dar era nevoie de o schimbare .

Liviu Dragnea: Va fi o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau si una Sibiu-Pitesti. Prima va fi, poate, Sibiu-Brasov

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, raspunzand unei intrebari, ca va exista atat o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu si Pitesti, mentionand ca este posibil, in opinia sa, ca cea dintre Sibiu si Brasov sa fie construita prima.

Liviu Dragnea: Va fi o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau si una Sibiu-Pitesti. Prima va fi, poate, Sibiu-Brasov

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani de la ProTV, ca va exista atat o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu si Pitesti, mentionand ca este posibil, in opinia sa, ca cea dintre Sibiu si Brasov sa fie construita prima.

Liviu Dragnea: incasarile la buget au scazut. E clar ca se fura

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragnea, a afirmat ca colectarea slaba la buget nu poate fi motivata decat prin furt, relateaza Romania Libera. A crescut PIB-ul, a.

Liviu Dragnea: Vom avea si o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu ...

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat ca va exista atat o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu si Pitesti, mentionand ca este posibil, in opinia sa, ca cea dintre Sibiu si Brasov sa fie construita prima, informeaza Mediafax. Acei 7 eurocenti la carburant se duc direct in autostrazi, a spus Dragnea. Ministrul Dezvoltarii a precizat ca nu se poate spune la acest moment cu exactitate catre care tronson sunt indreptati banii, pentru ca sumele colectate merg in Buget, si de .

Liviu Dragnea: Nu va fi concediat nimeni din ministere in urma descentralizarii, dar ministrii trebuie sa vina cu o reorganizare

Vicepremierul Liviu Dragnea, ministru al Dezvoltarii Regionale, a precizat marti ca in urma procesului de descentralizare nu va fi concediat nimeni din ministere, angajatii urmand sa ramana in aceleasi posturi, dar intr-o institutie care va fi in subordinea alteia, scrie Agerpres. Dragnea a mai spus ca, in acelasi timp, ministrii trebuie sa vina cu o reorganizare a ministerelor pe care le conduc.

Vicepremierul Liviu Dragnea este impotriva impozitarii activitatilor economice ale ...

Vicepremierul Liviu Dragnea s-a declarat impotriva impozitarii activitatilor desfasurate de Biserica, dar in acelasi timp sustine ideea de-a nu fi eliminate scutirile de care beneficiaza aceasta institutie. Invitat azi la emisiunea Dupa 20 de ani de la PRO TV, a raspuns astfel la cateva intrebari pe aceste subiecte. Oficialul a spus ca nu s-a discutat in Guvern despre chestiuni fiscale legate de Biserica. Dragnea a raspuns sec - Nu - la doua intrebari, prima legata de posibila eliminare a .

Liviu Dragnea, despre proiectul descentralizarii: Continutul nu-mi creeaza foarte multa multumire, discutia va continua

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, marti, ca forma proiectului privind descentralizarea adoptata prin angajarea raspunderii nu-i aduce din punct de vedere al continutului foarte multa multumire. Forma ma.

Vicepremierul Liviu Dragnea: Cei 200 de cetateni din Pungesti pun presiune pe 20 de milioane de romani

Invitat la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata ieri la ProTV, vicepremierul Liviu Dragnea a spus clar ca nu este de acord cu protestele oamenilor din Pugesti, deoarece acestia pun presiune pe 20 de milioane de romani.

Liviu Dragnea: Va exista o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau si una Sibiu-Pitesti

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, intr-o emisiune TV, ca va exista atat o autostrada Sibiu-Brasov-Bacau, cat si una intre Sibiu si Pitesti. Domnia sa a mai spus ca, in opinia sa, este posibil, ca cea dintre Sibiu si Brasov sa fie construita mai intai.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2608 seconds )