Libnet.ro
UNICEF

16:45

Liviu Dragnea: Nu e nicio surpriza data alegerilor. imi spusese Dacian Ciolos ca aceasta a fost alegerea sa

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Nu e nicio surpriza data alegerilor. imi spusese Dacian Ciolos ca aceasta a fost alegerea sa

Guvernul a stabilit data alegerilor parlamentare - 11 decembrie. Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea Esential, realizata de Ana Maria Roman si Mircea. continuă pe Antena3

Scandal intre Liviu Dragnea si Raed Arafat pe tema pilotului care a salvat o femeie in muntii Piatra Craiului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, il lauda pe pilotul Constantin Apavaloaie, ce care a executat o manevra complicata cu elicopterul pentru a salva o turista in munti. in acelasi timp, Dragnea i.

Guvernul stabileste miercuri data alegerilor parlamentare

Guvernul va discuta in sedinta de miercuri un proiect de hotarare prin care se va stabili data alegerilor pentru Senat si Camera Deputatilor din acest an si un proiect de ordonanta de urgenta privind unele masuri pentru buna organizare si desfasurare a acestui scrutin si legat de votul prin corespondenta.

Ipostaza Liviu Dragnea pescar a starnit o avalansa de comentarii pe internet: Cum e posibil sa prinzi un peste asa de mare fara sa te murdaresti

Fotografia in care Liviu Dragnea apare cu un peste mare in brate, intr-un tricou si sort impecabil de curate, postata chiar de liderul PSD pe pagina sa de Facebook, a starnit o avalansa de comentarii pe internet. Primul trofeu din vara asta: un teno de 13 kilograme. Reteta? 90% rabdare, 10% lupta. Apoi il eliberezi pur si simplu!, a fost comentariul care a insotit poza cu Dragnea pescar.

Liviu Dragnea si primul mare trofeu din vara asta. Reteta?

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o fotografie cu care i-a luat prin surprindere pe cei ce ii urmaresc activitatea. Liviu Dragnea s-a bucurat de weekend si a mers la pescuit, unde a avut parte de prima mare.

Liviu Dragnea: George Maior nu este interesat de functia de prim-ministru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma unei discutii avute cu ambasadorul Romaniei in SUA, George Cristian Maior, a reiesit ca acesta nu este interesat de functia de prim-ministru si respinge categoric orice dezbatere pe aceasta tema.

Liviu Dragnea, despre viitorul politic al lui Victor Ponta: Dupa alegeri nu cred ca poate ramane doar deputat

Invitat la emisiune de televiziune, presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit despre zvonurile privind o plecare a lui Victor Ponta din PSD si despre cum vede el viitorul politic al fostului premier. Chiar el.

Liviu Dragnea: Ponta are de castigat din PSD. Eu nu cred ca va pleca din partid

Liviu Dragnea a declarat ca Victor Ponta are de castigat din PSD si nu crede ca acesta va parasi partidul. Chiar el recunoaste ca nu e liber de contract. PSD a spus ca nu e transferabil. Eu nu.

Liviu Dragnea: PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL. Asistam la un razboi hibrid asupra PSD-ului. Nu e corect si nu e democratic, dar asta e.

Adrian Nastase il cearta pe Liviu Dragnea pentru ca le-a interzis oamenilor de la centru sa candideze in teritoriu

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, critica decizia lui Liviu Dragnea de a nu mai trimite oameni din Bucuresti sa candideze pe listele altor judete, cu scopul de a-si asigura un nou mandatin Parlament.

Liviu Dragnea a iesit la pescuit. Presedintele PSD prezinta prietenilor virtuali captura sa: Primul trofeu din vara asta (FOTO)

Liviu Dragnea a iesit la pescuit. Aflat in vacanta, liderul social democratilor a postat pe pagina sa de Facebook o poza de la pescuit. imbracat lejer, in pantaloni scurti, tricou alb si cu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )