Libnet.ro
UNICEF

19:31

Liviu Dragnea: George Maior nu este interesat de functia de prim-ministru

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: George Maior nu este interesat de functia de prim-ministru

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma unei discutii avute cu ambasadorul Romaniei in SUA, George Cristian Maior, a reiesit ca acesta nu este interesat de functia de prim-ministru si respinge categoric orice dezbatere pe aceasta tema. continuă pe România Liberă

Alina Gorghiu: atat timp cat este Klaus Iohannis presedinte, Liviu Dragnea nu va fi prim ministru

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat vineri ca viitorul premier va avea sange liberal, punctand ca atat timp cat presedinte este Klaus Iohannis liderul PSD Liviu Dragnea nu va fi prim-ministru .

Ambasadorul George Maior, intalnire cu presedintele SUA, Barack Obama

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, s-a intalnit cu presedintele Barack Obama. Cei doi s-au intalnit cu ocazia receptiei oferite Corpului.

Scandal pe data alegerilor. Dacian Ciolos ar prefera ziua de 11 decembrie. Liviu Dragnea: Este o data in care vremea se poate schimba mult mai usor (VIDEO)

Premierul Dacian Ciolos pare ca nu accepta niciun sfat de la liderii partielor din Romania in privinta datei alegerilor. Potrivit presedintelui PSD, Liviu Dragnea, seful executivului ar vrea ca.

Liviu Dragnea, in ipostaza inedita

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat pe contul personal de pe o retea de socializare ca a reusit prima captura din aceasta vara la pescuit. Este vorba de un peste de 13 kilograme, spune liderul social-democratilor.

Liviu Dragnea si primul mare trofeu din vara asta. Reteta?

Liviu Dragnea a postat pe Facebook o fotografie cu care i-a luat prin surprindere pe cei ce ii urmaresc activitatea. Liviu Dragnea s-a bucurat de weekend si a mers la pescuit, unde a avut parte de prima mare.

Liviu Dragnea, despre viitorul politic al lui Victor Ponta: Dupa alegeri nu cred ca poate ramane doar deputat

Invitat la emisiune de televiziune, presedintele PSD Liviu Dragnea a vorbit despre zvonurile privind o plecare a lui Victor Ponta din PSD si despre cum vede el viitorul politic al fostului premier. Chiar el.

Liviu Dragnea: Ponta are de castigat din PSD. Eu nu cred ca va pleca din partid

Liviu Dragnea a declarat ca Victor Ponta are de castigat din PSD si nu crede ca acesta va parasi partidul. Chiar el recunoaste ca nu e liber de contract. PSD a spus ca nu e transferabil. Eu nu.

Liviu Dragnea: PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL

Presedintele PSD Liviu Dragnea a declarat duminica, la Antena 3, ca PSD nu va intra intr-un guvern cu PNL. Asistam la un razboi hibrid asupra PSD-ului. Nu e corect si nu e democratic, dar asta e.

Adrian Nastase il cearta pe Liviu Dragnea pentru ca le-a interzis oamenilor de la centru sa candideze in teritoriu

Fostul presedinte al PSD, Adrian Nastase, critica decizia lui Liviu Dragnea de a nu mai trimite oameni din Bucuresti sa candideze pe listele altor judete, cu scopul de a-si asigura un nou mandatin Parlament.

Liviu Dragnea a iesit la pescuit. Presedintele PSD prezinta prietenilor virtuali captura sa: Primul trofeu din vara asta (FOTO)

Liviu Dragnea a iesit la pescuit. Aflat in vacanta, liderul social democratilor a postat pe pagina sa de Facebook o poza de la pescuit. imbracat lejer, in pantaloni scurti, tricou alb si cu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )