Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea, prima reactie dupa decizia CCR: E o decizie de normalitate

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea, prima reactie dupa decizia CCR: E o decizie de normalitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa decizia CCR privind organizarea alegerilor locale intr-un singur tur, ca judecatorii constitutionali au luat o hotarare. continuă pe Antena3

Vasile Blaga, reactie dupa decizia CCR privind alegerile locale: E litera de Evanghelie

Alegeri locale 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, miercuri, la Giurgiu, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) ca alegerile sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin este.

Augustin Zegrean, despre decizia CCR cu privire la alegerile intr-un singur tur: Contestatia a fost respinsa ca neintemeiata, intrucat nu s-a adus niciun argument care sa justifice schimbarea practicii

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a dat primele declaratii dupa decizia CCR de a respinge constestatiile cu privire la desfasurarea alegerilor locale intr-un singur tur, arata.

Decizia CCR privind alegerea primarilor a starnit bucuria politicienilor

Liderii PSD, UDMR, ba chiar si PNL, partide avantajate de sistemul electoral prin care primarii sunt alesi intr-un singur tur de scrutin, au salutat decizia CCR de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate ridicata de Liviu Avram.

Liviu Dragnea: imi doresc ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor. Reactia lui Ponta

Fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, luni, liderul PSD Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea: imi doresc ca Victor Ponta sa devina presedintele Camerei Deputatilor

Fostul premier Victor Ponta este cel mai recomandat pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, a declarat, luni, liderul PSD Liviu Dragnea.

Predoiu, despre decizia CCR privind organizarea alegerilor locale: Este una fireasca si, strict legat de aceste alegeri, ar fi fost intempestiva schimbarea (VIDEO)

Apar primele reactii dupa o prima decizie a Curtii Constitutionale legata de legea alegerilor locale. in timp ce Florin Iordache de la PSD sustine ca decizia a fost una normala si nu avantajeaza sau.

Prima reactie a lui Mitica Dragomir dupa ce a aflat ca risca sa intre la inchisoare: Nu am nicio emotie. Vor fi achitari pe linie

Procurorii au cerut pedeapsa maxima pentru Dumitru Dragomir si Mircea Sandu in cazul dezafilierii Universitatii Craiova, astfel ca cei doi pot ajunge ani buni dupa gratii. Mitica Dragomir, care a mai.

Vasile Blaga o contreaza pe sefa PNL: Decizia CCR ne avantajeaza

Copresedintele PNL Vasile Blaga a spus, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) ca alegerile sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin este litera .

Traian Basescu: Decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur era absolut predictibila

Traian Basescu a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale privind alegerile locale era absolut predictibila, aratand ca alegerile intr-un singur tur nu sunt nici.

Mihai Stoica, reactie dupa pierderea campionatului

Managerul general al Stelei a recunoscut superioritatea Astrei Giurgiu in acest sezon. Nu e o zi foarte trista, dezamagirea e cauzata de faptul ca am crezut, dupa 4 victorii consecutive, cand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )