Libnet.ro
UNICEF

06:00

Vasile Blaga o contreaza pe sefa PNL: Decizia CCR ne avantajeaza

Antena3 Antena3,
Vasile Blaga o contreaza pe sefa PNL: Decizia CCR ne avantajeaza

Copresedintele PNL Vasile Blaga a spus, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) ca alegerile sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin este litera . continuă pe Antena3

Vasile Blaga, reactie dupa decizia CCR privind alegerile locale: E litera de Evanghelie

Alegeri locale 2016. Copresedintele PNL Vasile Blaga a afirmat, miercuri, la Giurgiu, ca decizia Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) ca alegerile sa se desfasoare intr-un singur tur de scrutin este.

Decizia CCR privind alegerea primarilor a starnit bucuria politicienilor

Liderii PSD, UDMR, ba chiar si PNL, partide avantajate de sistemul electoral prin care primarii sunt alesi intr-un singur tur de scrutin, au salutat decizia CCR de respingere a exceptiei de neconstitutionalitate ridicata de Liviu Avram.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa decizia CCR: E o decizie de normalitate

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, dupa decizia CCR privind organizarea alegerilor locale intr-un singur tur, ca judecatorii constitutionali au luat o hotarare.

Augustin Zegrean, despre decizia CCR cu privire la alegerile intr-un singur tur: Contestatia a fost respinsa ca neintemeiata, intrucat nu s-a adus niciun argument care sa justifice schimbarea practicii

Augustin Zegrean, presedintele Curtii Constitutionale, a dat primele declaratii dupa decizia CCR de a respinge constestatiile cu privire la desfasurarea alegerilor locale intr-un singur tur, arata.

Predoiu, despre decizia CCR privind organizarea alegerilor locale: Este una fireasca si, strict legat de aceste alegeri, ar fi fost intempestiva schimbarea (VIDEO)

Apar primele reactii dupa o prima decizie a Curtii Constitutionale legata de legea alegerilor locale. in timp ce Florin Iordache de la PSD sustine ca decizia a fost una normala si nu avantajeaza sau.

Traian Basescu: Decizia CCR privind alegerile intr-un singur tur era absolut predictibila

Traian Basescu a declarat, miercuri, ca decizia Curtii Constitutionale privind alegerile locale era absolut predictibila, aratand ca alegerile intr-un singur tur nu sunt nici.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )