Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Dragnea propune institutionalizarea dialogului cu opozitia, printr-o serie de intalniri permanente

B1 B1,
Liviu Dragnea propune institutionalizarea dialogului cu opozitia, printr-o serie de intalniri permanente

Liviu Dragnea a anuntat ca PSD va da curs invitatiei PNL privind consultarile pe teme economice, dar a sustinut ca ar trebui sa aiba loc intruniri permanente deoarece o singura intalnire nu este. continuă pe B1

Dragnea vrea intalniri permanente cu PNL si alte partide de opozitie pe temele de interes major

Liderul interimar al PSD, Liviu Dragnea, anunta ca social-democratii vor da curs invitatiei PNL privind consultarile pe teme economice, insa considera ca o singura intalnire nu este suficienta si propune institutionalizarea dialogului cu opozitia, printr-o serie de intalniri permanente, arata un comunicat al PSD, remis azi redactiei.

Anuntul important facut de Liviu Dragnea in aceasta dimineata

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, transmite, vineri dimineata, printr-un comunicat de presa, ca saluta initiativa UNPR de a chema partidele parlamentare la consultari pe tema noului Cod Fiscal si.

Liviu Dragnea: Salut initiativa UNPR de realizare a unei discutii intre partide pe tema Codului Fiscal. Ministrul de Finante va fi prezent la consultari

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a transmis vineri ca saluta initiativa UNPR de a chema partidele parlamentare la consultari pe tema noului Cod Fiscal. PSD va fi reprezentat la discutii de.

Codrin Stefanescu (PSD), despre invitatia la dialog a lui Gabriel Oprea pe tema Codului Fiscal: in coalitie, nu se poate lua nicio decizie fara consultarea si acordul lui Liviu Dragnea

Secretarul adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, atrage atentia liderilor UNPR ca in coalitia de guvernamant nu se pot lua decizii fara consultarea lui Liviu Dragnea, in calitate de presedinte PSD, dupa ce.

Predoiu, despre Codul Fiscal: Am observat deschidere la Liviu Dragnea

Prim-vicepresedintele PNL Catalin Predoiu a declarat, miercuri, ca a observat doua linii de gandire in PSD in privinta Codului Fiscal, una ridiga a oamenilor din jurul lui Victor Ponta, iar alta de deschidere din partea presedintelui interimar Liviu Dragnea.

Codrin Stefanescu (PSD): Liviu Dragnea nu este in concediu. A avut intalniri cu colegii socialisti din UE

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire si difuzata pe B1 TV, ca Liviu Dragnea nu se afla in concediu ci are.

Teodor Atanasiu: Vom cere PSD sa amane unele masuri fiscale. Liviu Dragnea nu este un lider cu care liberalilor le face placere sa discute, dar poporul roman nu poate sa astepte dupa mofturi

Prim-vicepresedintele PNL, Teodor Atanasiu, a declarat ca liberalilor nu le face placere sa discute cu noul lider PSD, Liviu Dragnea. Nu este un lider cu care ne face placere sa discutam, dar poporul roman nu.

Vacantele de lux ale politicienilor: Victor Ponta in croaziera cu familia in Caraibe, Alina Gorghiu in vacanta cu iubitul in Grecia, Liviu Dragnea petrece in Brazilia, unde ar avea chiar si o proprietate

Politicienii romani au ales destinatii exotice pentru vacanta de vara. Dupa ce premierul Victor Ponta a plecat la Miami si apoi intr-o croaziera in zona Caraibelor, iar presedintele interimar al PSD, Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )