Libnet.ro
UNICEF

21:15

Liviu Dragnea: PSD nu va face guvern cu PNL

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: PSD nu va face guvern cu PNL

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara ca, atat timp cat el va conduce partidul, PSD nu va face o alianta cu PNL si nu va vota un guvern tehnocrat, scrie Agerpres. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: PSD nu va face guvern cu PNL, cel putin cat eu voi fi presedintele partidului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Antena 3, ca partidul pe care il conduce nu va face guvern cu PNL, cel putin atata timp cat el conduce formatiunea politica. Noi.

Liviu Dragnea: PSD, cat eu voi fi presedinte, nu va face guvern cu PNL

Liviu Dragnea a declarat vineri, ca atata vreme cat se va afla la conducerea PSD, acest partid nu va face nu va face guvern cu PNL, informeaza Mediafax. Noi avem alianta cu ALDE care e din.

Dragnea: PSD nu va face alianta cu PNL cat timp voi fi eu presedinte

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Antena 3, ca social-democratii nu vor incheia aliante cu PNL pentru a forma Guvernul atat timp cat el este presedintele partidului, oricat de dezamagiti ar fi Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, fara a explica insa de ce sustine ca decizia i-ar afecta pe cei doi.

Ce crede Liviu Dragnea despre eventuala nominalizare a sa ca premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu va cadea in capcana unora sau altora de a nominaliza un premier care sa fie distrus pana la alegerile parlamentare, afirmand ca.

Refuzat de liberali, UNPR mai are o sansa. Liviu Dragnea: Suntem deschisi sa reluam discutiile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca social-democratii sunt deschisi sa reia discutiile cu UNPR cu privire la o colaborare.

Liviu Dragnea: Borc are contacte serioase cu PNL pentru a intra in partid, poate chiar presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca vicepremierul Costin Borc poarta discutii cu PNL sa intre in partid 'pentru a fi intr-un ipotetic guvern PNL viitor' si ca a auzit.

Propunerea de premier a PSD, Liviu Dragnea, se inscrie in logica actiunilor acestui partid

Propunerea de premier a PSD, Liviu Dragnea, se inscrie in logica actiunilor acestui partid in conditiile in care va conduce la constituirea unui guvern format din ministri care au un punct esential in comun: problemele cu legea, a afirmat astazi deputatul PNL, Ovidiu Raetchi.

Liviu Dragnea, nemultumit de remanierea premierului Dacian Ciolos. Cine ar mai fi trebuit demis in viziunea presedintelui PSD

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a povestit miercuri ca, in urma cu o zi, a fost sunat de premierul Dacian Ciolos, cu aproximativ un sfert de ora inainte ca acesta sa apara in presa, pe tema remanierii, spunand ca l-a intrebat pe prim-ministru de ce nu sunt pe lista si Raluca Pruna si Achim Irimescu.

Liviu Dragnea, avertisment pentru Guvernul Ciolos: Sa-si ia gandul ca pot vinde bucati dintr-o societate care administreaza resursele Romaniei!

Presedintele Partidului Social Democrat Liviu Dragnea aduce o serie de acuze si avertismente fara precedent la Guvernul lui Dacian Ciolos, totul intr-un interviu pentru jurnalistii de la.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea ar fi foarte potrivit pentru a fi prim-ministru

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ar fi un bun premier, dar, in acelasi timp, nu ar fi abil sa fie facut de pe acum un anunt pe aceasta tema, considera primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )