Libnet.ro
UNICEF

01:05

Propunerea de premier a PSD, Liviu Dragnea, se inscrie in logica actiunilor acestui partid

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Propunerea de premier a PSD, Liviu Dragnea, se inscrie in logica actiunilor acestui partid

Propunerea de premier a PSD, Liviu Dragnea, se inscrie in logica actiunilor acestui partid in conditiile in care va conduce la constituirea unui guvern format din ministri care au un punct esential in comun: problemele cu legea, a afirmat astazi deputatul PNL, Ovidiu Raetchi. continuă pe Ziarul Bursa

Liviu Dragnea: Nu sunt foarte interesat de functia de premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul Alessandrei Stoicescu, joi, la 100 de minute. intrebat daca si-ar dori sa fie premier si presedinte de partid in acelasi timp, Liviu.

Ce crede Liviu Dragnea despre eventuala nominalizare a sa ca premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu va cadea in capcana unora sau altora de a nominaliza un premier care sa fie distrus pana la alegerile parlamentare, afirmand ca.

Nu sunt foarte interesat de functia de premier, partidul e mai important decat guvernul

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat astazi ca ''nu este foarte interesat de functia de prim-ministru '', precizand ca nu i se pare normal ca presedintele partidului sa fie in acelasi timp si seful executivului, iar pentru el ''partidul este mai important ''.

Liviu Dragnea: Borc are contacte serioase cu PNL pentru a intra in partid, poate chiar presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca vicepremierul Costin Borc poarta discutii cu PNL sa intre in partid 'pentru a fi intr-un ipotetic guvern PNL viitor' si ca a auzit.

Liviu Dragnea ii ia apararea lui Adrian Curaj, dupa demiterea de la Ministerul Educatiei

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a luat, miercuri, apararea fostului ministru al Educatiei, Adrian Curaj, care a fost demis de premierul Dacian Ciolos.

Refuzat de liberali, UNPR mai are o sansa. Liviu Dragnea: Suntem deschisi sa reluam discutiile

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca social-democratii sunt deschisi sa reia discutiile cu UNPR cu privire la o colaborare.

Totusi, nu e cam mult Liviu Dragnea prin vietile noastre?

Prin modul in care s-a pozitionat pe scena publica, Liviu Dragnea seamana cu ce era acum un an Gabriel Oprea - omul de care pare sa depinda totul: majoritatea parlamentara, stabilitatea guvernamentala, soarta ministrilor si a premierului, poate chiar a presedintelui, ba pana si soarta luptei anticoruptie. Iar in unele minti incolteste ideea de a-l avea premier de la toamna. Oare nu avem dreptul sa fim, totusi, ceva mai pretentiosi?.

Gabriela Firea: Liviu Dragnea ar fi foarte potrivit pentru a fi prim-ministru

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, ar fi un bun premier, dar, in acelasi timp, nu ar fi abil sa fie facut de pe acum un anunt pe aceasta tema, considera primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Victor Ponta: Sunt foarte dezamagit si suparat daca Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD

Victor Ponta a scris duminica, pe pagina sa de Facebook, cu referire la o stire aparuta in presa, ca Sunt foarte dezamagit si suparat daca aceasta stire e adevarata si cu adevarat Liviu Dragnea ma vede pe mine si pe liderii ALDE ca pe dusmanii PSD.

Liviu Dragnea, nemultumit de remanierea premierului Dacian Ciolos. Cine ar mai fi trebuit demis in viziunea presedintelui PSD

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a povestit miercuri ca, in urma cu o zi, a fost sunat de premierul Dacian Ciolos, cu aproximativ un sfert de ora inainte ca acesta sa apara in presa, pe tema remanierii, spunand ca l-a intrebat pe prim-ministru de ce nu sunt pe lista si Raluca Pruna si Achim Irimescu.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )