Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea: PSD, cat eu voi fi presedinte, nu va face guvern cu PNL

B1 B1,
Liviu Dragnea: PSD, cat eu voi fi presedinte, nu va face guvern cu PNL

Liviu Dragnea a declarat vineri, ca atata vreme cat se va afla la conducerea PSD, acest partid nu va face nu va face guvern cu PNL, informeaza Mediafax. Noi avem alianta cu ALDE care e din. continuă pe B1

Liviu Dragnea: PSD nu va face guvern cu PNL, cel putin cat eu voi fi presedintele partidului

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Antena 3, ca partidul pe care il conduce nu va face guvern cu PNL, cel putin atata timp cat el conduce formatiunea politica. Noi.

Liviu Dragnea: PSD nu va face guvern cu PNL

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat vineri seara ca, atat timp cat el va conduce partidul, PSD nu va face o alianta cu PNL si nu va vota un guvern tehnocrat, scrie Agerpres.

Dragnea: PSD nu va face alianta cu PNL cat timp voi fi eu presedinte

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Antena 3, ca social-democratii nu vor incheia aliante cu PNL pentru a forma Guvernul atat timp cat el este presedintele partidului, oricat de dezamagiti ar fi Calin Popescu Tariceanu si Victor Ponta, fara a explica insa de ce sustine ca decizia i-ar afecta pe cei doi.

Liviu Dragnea: Borc are contacte serioase cu PNL pentru a intra in partid, poate chiar presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca vicepremierul Costin Borc poarta discutii cu PNL sa intre in partid 'pentru a fi intr-un ipotetic guvern PNL viitor' si ca a auzit.

Propunerea de premier a PSD, Liviu Dragnea, se inscrie in logica actiunilor acestui partid

Propunerea de premier a PSD, Liviu Dragnea, se inscrie in logica actiunilor acestui partid in conditiile in care va conduce la constituirea unui guvern format din ministri care au un punct esential in comun: problemele cu legea, a afirmat astazi deputatul PNL, Ovidiu Raetchi.

Liviu Dragnea: Nu sunt foarte interesat de functia de premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost invitatul Alessandrei Stoicescu, joi, la 100 de minute. intrebat daca si-ar dori sa fie premier si presedinte de partid in acelasi timp, Liviu.

Liviu Dragnea dezvaluie de ce nu a mai ajuns Ponta sef la Camera Deputatilor

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus vineri, la Antena 3, ca Victor Ponta nu a mai putut fi presedinte la Camera Deputatilor, asa cum se auzea, dupa ce fostul premier s-a autopropus pentru aceasta functie, pe.

Ce crede Liviu Dragnea despre eventuala nominalizare a sa ca premier

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, ca nu va cadea in capcana unora sau altora de a nominaliza un premier care sa fie distrus pana la alegerile parlamentare, afirmand ca.

Liviu Dragnea ii ia apararea lui Adrian Curaj, dupa demiterea de la Ministerul Educatiei

Liderul PSD Liviu Dragnea i-a luat, miercuri, apararea fostului ministru al Educatiei, Adrian Curaj, care a fost demis de premierul Dacian Ciolos.

Liviu Dragnea, nemultumit de remanierea premierului Dacian Ciolos. Cine ar mai fi trebuit demis in viziunea presedintelui PSD

Presedintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a povestit miercuri ca, in urma cu o zi, a fost sunat de premierul Dacian Ciolos, cu aproximativ un sfert de ora inainte ca acesta sa apara in presa, pe tema remanierii, spunand ca l-a intrebat pe prim-ministru de ce nu sunt pe lista si Raluca Pruna si Achim Irimescu.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2168 seconds )