Libnet.ro
UNICEF

23:30

Liviu Dragnea: PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de premier

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: PSD va merge la Cotroceni cu o propunere de premier

Liviu Dragnea, liderul social-democratilor, aafirmat marti seara, la Antena 3, ca daca PSD castiga alegerileva forma o coalitie de guvernare cu ALDE si va merge la Cotroceni cu o propunere de. continuă pe Antena3

Alerta maxima la PSD. Sediul central va fi evacuat la ordinul lui Liviu Dragnea

Sediul PSD va fi evacuat saptamana viitoare la ordinul lui Liviu Dragnea. Exasperat ca au disparut documente si se scurg informatii, liderul PSD nu vrea sa mai lase decat cateva persoane de.

Liviu Dragnea, despre autodenuntul lui Sebastian Ghita: Sau e nebun, isi pune dinamita pe el si se arunca in aer pur si simplu fara sa aiba niciun fel de proba sau dovada, sau tot ce spune e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti, referindu-se la autodenuntul depus la Parchetul General de depustatul Sebastian Ghita, ca acesta sau este nebun si isi pune dinamita pe el,.

Liviu Dragnea, la Sinteza zilei: E grav daca ce spune Sebastian Ghita e adevarat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, sustine ca daca autodenuntul deputatului Sebastian Ghita referitor la lucrarea de doctorat a procurorului sef al DNA se confirma atunci e vorba despre un caz.

Reactia lui Liviu Dragnea la demisia lui Mihai Razvan Ungureanu de la conducerea SIE: Sper ca acest act sa nu faca parte dintr-un razboi politic subteran

Seful PSD Liviu Dragnea a precizat, luni, ca spera ca demisia sefului Serviciului de Informatii Externe SIE), Mihai Razvan Ungureanu, nu face parte dintr-un razboi politic subteran.

Liviu Dragnea, sunat de Mihai Razvan Ungureanu imediat dupa demisie. Ce i-a transmis

Mihai Razvan Ungureanu l-a sunat pe Liviu Dragnea pentru a-i spune de ce a demisionat de la SIE. Eu am postat pe Facebook punctul meu de vedere. in cateva minute, domnul Mihai Razvan.

Trump si Clinton vorbesc despre aceleasi tinte ca PSD. Liviu Dragnea, reactie halucinanta la dezbaterea din SUA

Cei doi candidati la Presedintia SUA, Hillary Clinton si Donald Trump, au vorbit despre aceleasi tinte pe care le vizeaza PSD in programul de guvernare, spune presedintele partidului, Liviu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )