Libnet.ro
UNICEF

13:30

Liviu Dragnea pune piciorul in prag

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea pune piciorul in prag

Proaspat intors din concediu, liderul PSD transmite ca are ultimul cuvant pe temele importante, cum ar fi Codul Fiscal sau votul prin corespondenta. Liviu Dragnea este decis sa puncteze la capitolul imagine, incercand sa isi contureze un rol in dezbaterea pe Codul Fiscal, initial o disputa doar intre presedintele Klaus Iohannis si premierul Victor Ponta. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea ii ia Codul Fiscal din brate lui Victor Ponta

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, vrea ca partidul sa-si asume modificarile la noul Cod Fiscal, nu Guvernul. Dragnea si-ar putea gasi un aliat-surpriza: Calin Popescu Tariceanu.

Liviu Dragnea sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, sustine ca negocierile pentru Codul Fiscal nu s-au incheiat. Deocamdata nu s-a gasit o solutie care sa fie adoptata de parlament, spune Dragnea. Nu s-a ajuns la o.

Liviu Dragnea:S-a vorbit mult prea mult despre votul prin corespondenta si s-a intarziat mult prea mult

Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid, a declarat sambata, la Sulina, corespondentului Agerpres, presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea, despre negocierile privind noul Cod Fiscal: Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Sulina, cu ocazia unui forum al tinerilor social-democrati, ca in privinta proiectului noului Cod Fiscal stadiul negocierilor intre partide este in continuare la nivelul propunerilor, nu la cel al unei solutii, potrivit Agerpres.

Liviu Dragnea, despre negocierile privind Codul fiscal: Nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat sambat ca in urma negocierilor referitoare la noul Cod fiscal nu s-a ajuns la o solutie, s-a ajuns la o propunere, informeaza Agerpres. Nu s-a ajuns la o.

Liviu Dragnea: Votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid. S-a intarziat mult prea mult

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a declarat sambata, la Sulina, ca votul prin corespondenta trebuie sa fie adoptat rapid. S-a vorbit mult prea mult despre votul prin coresponde.

Liviu Dragnea revine din concediu. Sedinta conducerii PSD, programata luni

Seful interimar al PSD, Liviu Dragnea, revine sambata din concediul petrecut in Brazilia, iar prima sedinta care va succeda intoarcerea sa din vacanta va avea loc luni, la sediul partidului.

DNA a respins plangerea penala a presedintelui Iohannis impotriva lui Liviu Dragnea. Ce acuze ii aducea

Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au clasat, miercuri, plangerea penala a presedintelui Klaus Iohannis impotriva presedintelui interimar al PSD, Liviu Dragnea, in care il acuza de abuz in serviciu, .

DNA a respins plangerea penala a presedintelui Klaus Iohannis impotriva lui Liviu Dragnea, acuzat de abuz in serviciu

DNA a respins plangerea penala a presedintelui Klaus Iohannis, pe care acesta a facut-o in septemebrie 2014, inaintea alegerilor prezidentiale, la adresa lui Liviu Dragnea, informeaza B1 TV. Actualul sef interi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )