Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liviu Dragnea, raspuns pentru Iohannis pe tema fondurilor europene: Nu stiu dacaa fost foarte corectaabordarea

B1 B1,
Liviu Dragnea, raspuns pentru Iohannis pe tema fondurilor europene: Nu stiu dacaa fost foarte corectaabordarea

Liviu Dragnea a avut o replica pentru Klaus Iohannis, dupa ce acesta a spus ca Romania trebuie sa aiba un deficit excesiv si ca guvernul PSD-alde are obligatia sa atraga cat mai multe fonduri. continuă pe B1

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, cere prag valoric pentru abuzul in serviciu

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea, judecata pentru abuz serviciu alaturi de presedintele PSD, vrea ca instanta suprema sa sesizeze Curtea Constitutionala, invocand necesitatea introducerii unui prag valoric pentru anchetarea acestei infractiuni. Cerea va fi discutata saptamana viitoare.

Klaus Iohannis: La negocierea urmatorului buget UE, cu absorbtia pe care o avem, vom fi cu carti proaste in mana. Voi invita premierul la o discutie pe absorbtia fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Roma, ca il va invita saptamana viitoare pe premierul Sorin Grindeanu la o discutie despre absorbtia fondurilor europene, in conditiile in care se apropie cu pasi repezi perioada cand se negociaza urmatorul buget iar, cu rata de absorbtie pe care Romania o are acum, tara noastra risca sa fie cu carti proaste in mana.

Liviu Dragnea: Cred ca este o decizie inteleapta a presedintelui Iohannis de a discuta cu majoritatea parlamentara despre alegerea directorului SIE. Ar fi indicat un om politic

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat joi ca este de dorit ca viitorul director al Serviciului de Informatii Externe SIE) sa fie un om politic si a calificat drept inteleapta decizia.

Liviu Dragnea sustine ca la conducerea SIE ar fi necesar un om politic

Liderul PSD, Liviu Dragnea, considera drept inteleapta decizia presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis, de a se consulta cu reprezentanti ai majoritatii parlamentare pentru numirea directorului SIE.

Liviu Dragnea, despre Daniel Constantin: Nu mai poate ramane in Guvern

Dupa ce duminica, propriul partid i-a dat o lovitura puternica lui Daniel Constantin retragandu-i sprijinul politic pentru a fi parte din guvern, seara, Liviu Dragnea a pecetluit soarta acestuia, la Antena 3.

Daniel Constantin, final de mandat ca vicepremier si ministru al Mediului. Liviu Dragnea: Nu mai poate ramane in Guvern

Dupa ce duminica, propriul partid i-a dat o lovitura puternica lui Daniel Constantin retragandu-i sprijinul politic pentru a fi parte din guvern, seara, Liviu Dragnea a pecetluit soarta.

Liviu Dragnea: Dupa votul din ALDE, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica seara, la Antena 3, ca, dupa votul dat de Biroul Politic al ALDE, care i-a retras sprijinul, Daniel Constantin nu mai poate ramane in Guvern, potrivit News. ro. Din pacate, acest deznodamant era previzibil. Am avut mai multe discutii cu Daniel Constantin si Calin Popescu Tariceanu. Cred ca acum o luna i-am spus lui Daniel Constantin ca trebuie sa gaseasca un mod de convietuire si colaborare cu domnul Tariceanu, pentru ca lucrurile nu pot ajunge decat la situatia asta, transarea situatiei prin vot, a spus Dragnea.

Esec umilitor pentru Liviu Dragnea: Presedintele si premierul Israelului au refuzat sa se intalneasca cu presedintele PSD (FOTO)

Liviu Dragnea a efectuat in perioada 4-6 martie o vizita pe linei parlamentara in Israel. Dorinta presedintelui Camerei Deputatilor a fost ca sa profite de aceasta ocazie pentru a avea o.

Fosta sotie a lui Liviu Dragnea a cerut instantei sa sesizeze CCR in vederea introducerii unui prag al prejudiciului peste care abuzul in serviciu constituie infractiune. Bombonica Prodana este judecata pentru abuz in serviciu

Bombonica Prodana, fosta sotie a lui Liviu Dragnea, le-a cerut magistratilor Instantei Supreme, la cel mai recent termen din dosarul in care aceasta este judecata pentru de abuz in serviciu, sa sesizeze Curtea Constitutionala in legatura cu articolul din Codul Penal privind abuzul in serviciu, pe motiv ca nu exista un prag al prejudiciului sub care fapta sa nu constituie infractiune, anunta Realitatea Tv. Solicitarea Bombonicai Prodana aminteste de controversata Ordonanta de Urgenta 13 adoptata de Guvernul Grindeanu la inceputul acestui an si retrasa la presiunea strazii, dupa protestele de amploare din primele doua luni ale anului.

Vasile Dancu, atac surprinzator la Liviu Dragnea: A sfidat opinia publicain numele dreptului celui care a castigat

Fostul vicepremier Vasile Dancu analizeaza, intr-un editorial pe blogul personal, lupta dintre societate si politicienii corupti, a doua categorie avandu-l ca reprezentant de frunte Liviu Dragnea, castigatorul bataliei electorale si cel care sfidase opinia publica, in numele dreptului celui care a castigat. Criticile lui Dancu la adresa liderului PSD sunt neasteptate, in conditiile in care acesta era cunoscut ca sfetnicul lui Dragnea.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2463 seconds )