Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis: La negocierea urmatorului buget UE, cu absorbtia pe care o avem, vom fi cu carti proaste in mana. Voi invita premierul la o discutie pe absorbtia fondurilor europene

Hotnews Hotnews,
 Klaus Iohannis: La negocierea urmatorului buget UE, cu absorbtia pe care o avem, vom fi cu carti proaste in mana. Voi invita premierul la o discutie pe absorbtia fondurilor europene

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata, la Roma, ca il va invita saptamana viitoare pe premierul Sorin Grindeanu la o discutie despre absorbtia fondurilor europene, in conditiile in care se apropie cu pasi repezi perioada cand se negociaza urmatorul buget iar, cu rata de absorbtie pe care Romania o are acum, tara noastra risca sa fie cu carti proaste in mana. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis: Am de gand sa discut cu Guvernul despre absorbtia de fonduri europene

Presedintele Klaus Iohannis a transmis un nou avertisment cabinetului condus de Sorin Grindeanu. Seful statului a atras atentia ca tara noastra nu trebuie sa aiba un deficit excesiv si ca executivul PSD - ALDE.

Klaus Iohannis, asigurari pentru romanii din Marea Britanie: O sa avem grija sa negociem impreuna cu celelalte state membre pentru ca problema sa fie rezolvata bine (VIDEO)

Klaus Iohannis transmite romanilor aflati in Marea Britanie ca este foarte preocupat de statutul lor dupa declansarea Brexitului. O sa avem grija sa negociem, impreuna cu celelalte state,.

Europa cu mai multe viteze e istorie. Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes, fiindca ati constatat cu totii pana si discursul liderilor a disparut aceasta sintagma (VIDEO)

Romania s-a opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Proiectul a disparut din discursurile liderilor europeni, iar presedintele Klaus Iohannis a explicat la Roma ca se doreste o Europa unita, care sa.

Europa cu mai multe viteze e istorie. Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes, fiindca ati constatat cu totii pana si din discursul liderilor a disparut aceasta sintagma (VIDEO)

Romania s-a opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Proiectul a disparut din discursurile liderilor europeni, iar presedintele Klaus Iohannis a explicat la Roma ca se doreste o Europa unita, care sa.

Klaus Iohannis: A disparut sintagma Europa cu doua sau mai multe viteze

Presedintele Klaus Iohannis a declarat sambata ca, in cadrul Summit-ului aniversar al UE, a fost adoptata Declaratia de la Roma si a disparut sintagma Europa cu doua sau mai multe viteze. El a spus ca aceasta sintagma a disparut pentru ca niciun lider european nu isi doreste sa se faca pasi inapoi, ci o Uniune mai puternica, care face fata mai bine crizelor.

Codruta Kovesi poate fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019

Traian Basescu, liderul PMP, a comentat vineri seara, la B1 TV, articolul publicat de jurnalistii de la Le Monde, care au facut un top al politicienilor in crestere din Europa in care Laura Codruta Kovesi ocupa locul al patrulea, fostul presedinte spunand ca sefa DNA ar fi o varianta competitiva pentru Klaus Iohannis la alegerile prezidentiale din 2019.

Klaus Iohannis: Ne-am opus cu succes unei Europe cu doua viteze. Nu este posibil, ne-am intoarce in timp

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, sambata, la Ambasada Romaniei la Roma, ca obiectivul major al tarii noastre este acela al unei Uniuni unite, care are capacitatea de a juca un rol-cheie la nivel global. Seful statului a amintit ca Romania si alte tari s-au opus cu succes unei Uniuni Europene cu mai multe viteze.

Klaus Iohannis s-a intalnit cu Papa Francisc la Vatican (VIDEO)

Klaus Iohannis a fost primit vineri la Vatican de Papa Francisc. Iohannis a participat la reuniunea informala a Consiliului European, cu prilejul aniversarii a 60 de ani de la semnarea Tratatelor de la Roma,.

Klaus Iohannis: Sunt alaturi de romanii raniti in atacul teribil din Londra si de toti cei afectati

Presedintele Klaus Iohannis a transmis miercuri seara ca este alaturi de cetatenii romani care au fost raniti in atacul de la Londra. intr-un mesaj transmis pe Twitter, seful statului.

Ion Cristoiu: Zicerile lui Klaus Iohannis

Jurnalistul Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de miercuri, de pe blogul personal, despre conferinta de presa pe care Klaus Iohannis a tinut-o pe 17 martie. Acesta a decis, ca plecand.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )