Libnet.ro
UNICEF

17:00

Liviu Dragnea: Nu o sa spun nici ca ma intereseaza, nici ca nu ma intereseaza functia de premier

Adevărul Adevărul,
Liviu Dragnea: Nu o sa spun nici ca ma intereseaza, nici ca nu ma intereseaza functia de premier

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca obiectivul sau este castigarea alegerilor locale si parlamentare de PSD, insa, nu a exclus ca, dupa scrutinul din 2016, sa fie interesat si de functia de premier. continuă pe Adevărul

Liviu Dragnea: Nu m-am gandit la functia de premier

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Anntena 3, ca nu s-a gandit la functia de premier. Obiectivul meu pentru anul 2016 reprezinta pregatirea partidului pentru cele doua scrutinuri importante: alegerile locale.

Liviu Dragnea: Mare minune sa nu apara vreun nebun care sa-mi faca si mie un denunt/ Dragnea spune ca obiectivul sau este PSD, dar nu exclude ca ar fi interesat de functia de premier

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca se asteapta ca pe numele sau sa apara, in perioada imediat urmatoare, un denunt la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Dragnea a mai declarat ca obiectivul sau este castigarea alegerilor locale si parlamentare de PSD, insa, nu a exclus ca, dupa scrutinul din 2016, sa fie interesat si de functia de premier.

Liviu Dragnea isi anunta candidatura la presedintia PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, isi lanseaza astazi, la Alexandria, candidatura la sefia partidului. Dragnea este sustinut de cel putin 26 de filiale, singurul contracandidat fiind senatorul Daniel Savu.

Liviu Dragnea isi lanseaza candidatura la presedintia PSD

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, isi lanseaza astazi, la Alexandria, candidatura la sefia partidului, fiind in acest moment sustinut de cel putin 26 de filiale, si avandu-l contracandidat doar pe senatorul Daniel Savu, dupa retragerile lui Robert Negoita si Serban Nicolae, informeaza Mediafax.

Dragnea are o relatie buna cu Ponta, o relatie foarte buna cu Oprea si niciun fel de relatie cu Iohannis: Nu spun ca nu ma intereseaza functia de premier

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a vorbit, la Antena 3, despre relatia pe care o are cu premierul Victor Ponta, cu vicepremierul Gabriel Oprea si cu presedintele Klaus Iohannis. Dragnea s-a referit si la situatia in care se afla PSD, avand un singur candidat la sefia PSD, la problemele sale cu Justitia. Dragnea nu exclude posibilitatea sa-si doreasca functia de premier dupa alegerile din 2016.

Ce spune Liviu Dragnea despre posibilitatea de a deveni premier

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nu isi doreste sa devina premierul Romaniei. Social-democratul a facut aceasta precizare in conditiile in care a fost intrebat daca pasul urmator dupa castigarea presedintiei PSD este functia de prim-ministru.

Liviu Dragnea, Serban Nicolae si Daniel Savu si-au depus candidaturile pentru sefia PSD

Liviu Dragnea, Serban Nicolae si Daniel Savu si-au depus candidaturile pentru functia de presedinte al PSD, transmit surse din presa.

Ce spune Liviu Dragnea despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca deschiderea sa este maxima fata de seful statului si fata de opozitie. Totodata, Dragnea a subliniat ca Iohannis ar putea incheia razboiul din politica romaneasca.

UPDATE Liviu Dragnea a ajuns la Inalta Curte unde incepe luni judecarea apelului in dosarul privind fraude la referendum. Dragnea: Nu stiu daca se va lua decizia finala

Instanta Suprema judeca luni primul termen al apelului in dosarul Referendumul in care Liviu Dragnea a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare. Presedintele interimar al PSD a declarat duminica la Alexandria unde si-a lansat candidatura pentru sefia partidului, ca se va duce luni la Inalta Curte de Casatie si Justitie la acest prim termen. UPDATE Liviu Dragnea a ajuns luni dimineata in jurul orei 08. 45 la Inalta Curte.

VIDEO Paul Stanescu, din nou in fruntea PSD Olt dupa ce a demisionat in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea

Paul Stanescu, presedintele Consiliului Judetean Olt, a revenit, de marti 29 septembrie, la carma organizatiei judetene a PSD dupa ce, la finele lunii mai a. c. , a demisionat din aceasta functie in semn de solidaritate cu Liviu Dragnea, actualul presedinte interimar al PSD, condamnat la acel moment cu suspendare in Dosarul Referendumului. Paul Stanescu a fost singurul candidat la sefia PSD Olt.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )