Libnet.ro
UNICEF

14:45

Ce spune Liviu Dragnea despre posibilitatea de a deveni premier

România Liberă România Liberă,
Ce spune Liviu Dragnea despre posibilitatea de a deveni premier

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nu isi doreste sa devina premierul Romaniei. Social-democratul a facut aceasta precizare in conditiile in care a fost intrebat daca pasul urmator dupa castigarea presedintiei PSD este functia de prim-ministru. continuă pe România Liberă

Ce spune Liviu Dragnea despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca deschiderea sa este maxima fata de seful statului si fata de opozitie. Totodata, Dragnea a subliniat ca Iohannis ar putea incheia razboiul din politica romaneasca.

Liviu Dragnea, despre sistemul de alegere a presedintelui PSD: Nu este comunist, dupa parerea mea este un sistem ultrademocratic

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Alexandria, ca sistemul prin care va fi ales in fruntea social democratilor nu este comunist, ci ultrademocratic. Nu stiu ce isi dorea.

Ce spune Dragnea despre sansele motiunii de cenzura

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca, in opinia lui, motiunea de cenzura a PNL nu are sanse.

Dosarul Referendumului: Procesul lui Liviu Dragnea, AMANAT. Ce a declarat la plecarea de la iCCJ

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat la un an de inchisoare cu suspendare in dosarul privind fraudarea referendumului din 2012.

Liviu Dragnea: Mare minune sa nu apara vreun nebun care sa-mi faca si mie un denunt/ Dragnea spune ca obiectivul sau este PSD, dar nu exclude ca ar fi interesat de functia de premier

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat PSD), Liviu Dragnea, a declarat miercuri seara, la Antena 3, ca se asteapta ca pe numele sau sa apara, in perioada imediat urmatoare, un denunt la Directia Nationala Anticoruptie DNA). Dragnea a mai declarat ca obiectivul sau este castigarea alegerilor locale si parlamentare de PSD, insa, nu a exclus ca, dupa scrutinul din 2016, sa fie interesat si de functia de premier.

Liviu Dragnea: Nu o sa spun nici ca ma intereseaza, nici ca nu ma intereseaza functia de premier

Presedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca obiectivul sau este castigarea alegerilor locale si parlamentare de PSD, insa, nu a exclus ca, dupa scrutinul din 2016, sa fie interesat si de functia de premier.

Liviu Dragnea: Nu m-am gandit la functia de premier

Liviu Dragnea a declarat, miercuri, la Anntena 3, ca nu s-a gandit la functia de premier. Obiectivul meu pentru anul 2016 reprezinta pregatirea partidului pentru cele doua scrutinuri importante: alegerile locale.

Liviu Dragnea va merge luni la iCCJ, in dosarul Referendumul: Am sperante ca intotdeauna adevarul iese la iveala si dreptatea va triumfa

Liviu Dragnea a declarat, la Alexandria, ca va merge luni la iCCJ, la primul termen al apelului din dosarul Referendumul. Presedintele interimar al PSD spune ca are speranta ca adevarul iese la iveala si.

Liviu Dragnea ii raspunde lui Ion Iliescu, care a criticat modalitatea de alegere a presedintelui PSD: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, nu l-am cunoscut foarte bine

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a raspuns, duminica, criticilor lui Ion Iliescu cu privire la modalitatea de alegere a presedintelui PSD, care ar aduce aminte de dorinta lui Nicolae Ceausescu de a fi votat de catre toti romanii. Intrebat despre declaratiile lui Ion Iliescu pe marginea Congresului PSD, Dragnea a raspuns ironic: Nu stiu ce-si dorea Ceausescu, pentru ca nu l-am cunoscut foarte bine si nu pot sa ma pronunt.

Liviu Dragnea, cale deschisa spre sefia PSD: Sper ca Victor sa ma voteze

Liviu Dragnea vrea social-democrati calificati pentru functiile publice si candidati fara pata la alegerile de anul viitor. Cu ocazia lansarii candidaturii de la Alexandria, presedintele interimar al PSD a vorbit despre proiectul sau pentru PSD. Dragnea spera sa fie votat si de Victor Ponta.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )