Libnet.ro
UNICEF

15:00

Ce spune Liviu Dragnea despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis

România Liberă România Liberă,
Ce spune Liviu Dragnea despre relatia cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea a declarat, miercuri seara, ca deschiderea sa este maxima fata de seful statului si fata de opozitie. Totodata, Dragnea a subliniat ca Iohannis ar putea incheia razboiul din politica romaneasca. continuă pe România Liberă

Ce spune Liviu Dragnea despre posibilitatea de a deveni premier

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a spus ca nu isi doreste sa devina premierul Romaniei. Social-democratul a facut aceasta precizare in conditiile in care a fost intrebat daca pasul urmator dupa castigarea presedintiei PSD este functia de prim-ministru.

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste luni cu vicepresedintele SUA, Joe Biden, la Washington

Presedintele Klaus Iohannis se intalneste, luni, la Washington, cu vicepresedintele SUA, Joe Biden. Tot luni, presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen, participa la receptia traditionala oferita.

Presedintele Klaus Iohannis la Adunarea Generala ONU: Orice natiune are obligatia de a salva oameni, de a-i sustine si de a-i proteja

Ne confruntam cu o criza complexa. Este vorba de aspecte umanitare, de o criza a protejarii granitelor, de o criza a integrarii si de o criza financiara. Daca nu gasim cele mai adecvate mijloace de a le solutiona pe fiecare dintre ele, fiecare val de migratie il va depasi pe cel anterior. Orice natiune are obligatia de a salva oameni, de a-i sustine si de a-i proteja, a declarat presedintele Klaus Iohannis in cadrul interventiei nationale sustinuta duminica, la New York, in cadrul Summitului ONU pentru adoptarea Agendei de dezvoltare durabila. Presedintele Iohannis s-a remercat in timpul crizei refugiatilor prin faptul ca a refuzat in prima faza cotele obligatorii cerute de Comisia Europeana, pentru a-si nuanta ulterior discursul.

Presedintele Klaus Iohannis, apel la ONU pentru combatarea terorismului

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un apel, marti, la Adunarea Generala ONU de la New York, comunitatii internationale pentru combaterea terorismului.

Liviu Dragnea, despre sistemul de alegere a presedintelui PSD: Nu este comunist, dupa parerea mea este un sistem ultrademocratic

Presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Alexandria, ca sistemul prin care va fi ales in fruntea social democratilor nu este comunist, ci ultrademocratic. Nu stiu ce isi dorea.

PSD si PNL au negociat pe sest pensiile speciale ale parlamentarilor. Cum a fost sfidat presedintele Klaus Iohannis

Parlamentarii PSD si PNL din Comisia de Statut au convenit, imediat dupa respingerea motiunii de cenzura, sa scoata de la sertar noua forma a proiectului pensiilor speciale, ca urmare a cererii de reexaminare a presedintelui Klaus Iohannis. Astazi expira termenul de 30 de zile pana la care Parlamentul ar fi trebuit sa raspunda cererii de reexaminare a lui Iohannis, insa proiectul mai trebuie sa treaca si de votul plenului reunit al Parlamentului.

Simona Halep a primit flori de la presedintele Klaus Iohannis, de ziua ei

Presedintele Klaus Iohannis, primul discurs in Adunarea Generala a ONU

Ce spune Klaus Iohannis despre intalnirea cu presedintele american

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, marti, ca l-a invitat pe omologul sau american, Barack Obama, in Romania.

Klaus Iohannis, intalnire cu secretarul general al ONU. Ce au discutat demnitarii

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit, marti, in marja participarii la Adunarea Generala a Natiunilor Unite, cu Ban Ki-moon, secretar general al ONU. Cei doi au discutat despre teme de actualitate de pe agenda internationala, inclusiv situatia din Ucraina, dar si despre pozitia Romaniei ca membru activ al ONU.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )