Libnet.ro
UNICEF

17:45

Liviu Dragnea: Sunt invidios pe ambasadorii straini la Bucuresti

Antena3 Antena3,
Liviu Dragnea: Sunt invidios pe ambasadorii straini la Bucuresti

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat ca este invidios pe ambasadorii straini veniti la Bucuresti. Mi-am exprimat cu toata sinceritatea si foarte clar aprecierea fata de personalul nostru. continuă pe Antena3

Dragnea isi pierde rabdarea cu Melescanu. Seful PSD, nemultumit de activitatea MAE: Vad cu mare invidie ce fac ambasadorii straini in Bucuresti...

Dupa recentele gafe ale Ministrului de Externe, Teodor Melescanu, se pare ca pana si seful PSD isi pierde rabdarea. Liviu Dragnea s-a aratat nemultumit de activitatea diplomatilor romani,.

Liviu Dragnea despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de modificare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa asteptam, sa avem dezbateri. De ce atata patim

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminica, la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ca partea ce a produs mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ. Totodata, Liviu Dragnea le-a transmis protestatarilor sa astepte, pentru a putea exista dezbateri asezate, pentru ca in momentul de fata pana si simpla propunere genereaza atacuri si critici.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de motivicare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa astepta,, sa avem dezbateri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ce a propus mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ.

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, despre criticile aduse de Iohannis proiectelor de motivicare a legilor justitiei: Cred ca cea mai mare suparare a fost propunerea cu privire la numirea procurorilor sefi. Catre protestatari: Sa asteptam, sa avem dezbateri

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica la Antena 3, intrebat de Radu Tudor de ce crede ca a spus presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ca propunerile de modificare a legilor justitiei sunt un atac la statul de drept si submineaza lupta anticorputie, ce a propus mai mare suparare a fost numirea procurorilor sefi de catre CSM, la propunerea MJ.

Dragnea: Sunt forte care vor puterea pe o alta cale decat cea democratica si cea legitima

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat la sfarsitul saptamanii, ca exista forte politice, si nu numai, care vor puterea pe o alta cale decat cea democratica si legitima,.

Liviu Dragnea, ironizat in mediul online pentru dezinformarile privind afacerile din Brazilia si TelDrum (FOTO)

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost ironizat pe pagina de Facebook Utopia Balcanica dupa ce s-a aparat privind acuzatiile ca el este cel care detine de fapt compania TelDrum afirmand ca.

Liviu Dragnea, contre cu jurnalistii: Lucrati la Adevarul? Ne invitati pe noi la sedintele de la redactie?

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost deranjat de o intrebare referitoare la intalnirea dintre ministrul Justitiei si procurorul general adresata de Madalina Mihalache, fosta jurnalista la Adevarul, in prezent la Realitatea TV.

Liviu Dragnea: Nu exista un demers guvernamental pentru adoptarea monedei euro in 2022.Nu cred ca a inceput cineva o asemenea aventura

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca desi este o dorinta fireasca adoptarea monedei euro nu crede ca a inceput cineva o asemenea aventura, intrucat pentru a fi un proiect asumat trebuia sa existe o analiza a majoritatii, a Parlamentului, a BNR, a Guvernului si o discutie cu Presedintia.

Liviu Dragnea: Nu exista un demers guvernamental pentru adoptarea monedei euro in 2022. Nu ne putem juca cu asa ceva

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti, ca nu exista la nivel guvernamental o analiza serioasa sau vreun plan pentru monedei euro in 2022 si nu crede ca cineva a inceput o asemenea aventura.

Liviu Dragnea: Suntem foarte aproape sa avem politie politica in Romania

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Romania este foarte aproape sa aiba politie politica, informeaza Agerpres. Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )