Libnet.ro
UNICEF

05:30

Liviu Dragnea nu vrea sa fie premier

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea nu vrea sa fie premier

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a declarat ca nu isi doreste sa se intoarca in Guvernu sub nicio forma si ca nu isi doreste sa fie premier nici acum, nici in 2016. continuă pe România Liberă

Liviu Dragnea: Propunerea ca presedintele PSD sa fie votat de toti membrii de partid a fost a lui Ponta. Dar nu este pentru cine se pregateste...

Liviu Dragnea, proaspat ales presedinte al PSD cu votul a 97% dintre cei peste 450. 000 de social-democrati care au participat la scrutin, a declarat luni ca propunerea ca presedintele PSD sa fie votat de toti membrii de partid i-a apartinut lui Victor Ponta. Dar nu este pentru cine se pregateste. , a comentat Dragnea.

Alegeri in PSD: Liviu Dragnea a fost votat de 97% dintre colegii de partid

Liviu Dragnea a devenit presedintele PSD, fiind votat de 97% dintre colegii de partid care s-au prezentat la urne, a anuntat seful Comisiei Electorale Centrale a PSD.

Liviu Dragnea a primit 97% de DA si 2% de NU la alegerile de duminica

Presedintele Comisiei electorale a PSD, Florin Iordache, a anuntat ca 97% dintre social-democratii care au participat duminica la scrutinul intern au votat pentru Liviu Dragnea, 2,2% s-au pronuntat impotriva alegerii acestuia ca sef al partidului, iar 0,8% din voturi au fost nule.

Liviu Dragnea a fost ales presedinte al PSD cu 97%

Premierul Victor Ponta a spus ieri ca este atributul presedintelui PSD sa-si contureze echipa cu care lucreaza, adaugand ca orice decizie va fi aprobata in Comitetul Executiv, inclusiv varianta unei echipe cu patru prim-vicepresedinti, este una foarte buna.

Orgoliul lui Dragnea il face pe Zgonea numarul 2 in PSD

Liviu Dragnea a reusit sa pastreze functia de presedinte executiv al partidului, dedicata lui Valeriu Zgonea, in ciuda faptului ca Victor Ponta a propus desfiintarea sa si inlocuirea cu patru functii de prim-vicepresedinti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )