Libnet.ro
UNICEF

07:45

Liviu Dragnea: Vrem sa eliminam toate imunitatile, inclusiv pentru presedinte

România Liberă România Liberă,
Liviu Dragnea: Vrem sa eliminam toate imunitatile, inclusiv pentru presedinte

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata seara, la Romania TV, ca el si partidul sau doresc modificarea Constitutiei in anul 2017, pentru eliminarea imunitatilor tuturor demnitarilor, inclusiv in ceea ce il priveste pe presedintele tarii, potrivit News. ro. Liviu Dragnea a subliniat ca, de altfel, conform Constitutiei in vigoare, seful statului poate fi cercetat si acum, dar nu poate fi judecat si a dat asigurari ca, daca PSD va castiga alegerile, procurorii vor putea sa ancheteze pe oricine, fara nicio presiune. continuă pe România Liberă

ANALIZA. Ce-a ramas din promisiunile actualului lider PSD catre alegatorii sai din mosia de baron local. Teleormanul a saracit, Liviu Dragnea s-a implinit. Acum seful social-democratilor cere voturi pentru a controla toata Romania

Din 1996, Liviu Dragnea conduce, de facto, judetul din sudul tarii. Dupa 20 de ani, Teleormanul a devenit unul dintre cele mai sarace judete din tara, desi Liviu Dragnea a facut promisiuni spectaculoase.

Liviu Dragnea deschide listele candidatilor PSD din Teleorman, desi are o condamnare definitiva intr-un dosar si este trimis in judecata in altul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, candideaza pentru un nou mandat de deputat de Teleorman, desi a fost condamnat definitiv in dosarul Referendumul si a fost trimis in judecata intr-un alt dosar.

Tariceanu: Nu am discutat cu Liviu Dragnea despre functia de premier, nici de impartirea portofoliilor

Co-presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre candidatul pentru functia de premier care va fi propus dupa alegeri si nici de impartirea portofoliilor .

Liviu Dragnea, discutie cu cancelarul Austriei, pe tema programului de guvernare PSD

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a discutat, joi, cu cancelarul Austriei, Christian Kern, pe tema programului de guvernare al PSD.

Liviu Dragnea reactioneaza cu privire la decizia presedintelui Iohannis de a nu-l invita la ceremoniile de 1 Decembrie: Nu este ziua lui Iohannis. Cine l-a sfatuit sa faca aceasta miscare a gresit

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca Ziua Nationala nu este sarbatoarea sefului statului si nici sarbatoarea premierului Dacian Ciolos, ci este o celebrare a constiintei nationale si orice roman are dreptul de a se bucura de ceea ce reprezinta aceasta zi.

Reactia lui Liviu Dragnea, dupa ce presedintele nu l-a invitat la ceremoniile de 1 Decembrie: Nu este ziua lui Iohannis. Cine l-a sfatuit sa faca aceasta miscare a gresit

Presedintele social-democratilor, Liviu Dragnea, a declarat ca Ziua Nationala nu este sarbatoarea sefului statului si nici sarbatoarea premierului Dacian Ciolos, ci este o celebrare a constiintei nationale si orice roman are dreptul de a se bucura de ceea ce reprezinta aceasta zi.

Traseul si parintii legii care ii spulbera lui Liviu Dragnea visele de premier

Legea care ii interzice lui Liviu Dragnea sa fie numit premier sau ministru a fost initiata de Guvernul Radu Vasile, dar intarita de Executivul Nastase si votata in unanimitate de deputatii PSD, condusi atunci de actualul presedinte al Curtii Constitutionale CCR), Valer Dorneanu.

Liviu Dragnea a avut o intrevedere cu Christian Kern, Cancelarul Austriei. Cei doi au discutat despre programul PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca a avut o intredere cu Christian Kern, Cancelarul Austriei. Presedintele PSD a transmis ca a discutat cu oficialul austriac despre programul economic al PSD, despre planurile.

Liviu Dragnea nu poate ajunge premier: O lege votata in timpul guvernarii Nastase si aflata inca in vigoare prevede ca persoanele condamnate nu pot face parte din guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu poate ajunge premier daca partidul sau castiga alegerile, din cauza condamnarii definitive la inchisoare cu suspendare pe care a primit-o in dosarul referendumului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )