Libnet.ro
UNICEF

20:00

Liviu Dragnea a avut o intrevedere cu Christian Kern, Cancelarul Austriei. Cei doi au discutat despre programul PSD (VIDEO)

B1 B1,
Liviu Dragnea a avut o intrevedere cu Christian Kern, Cancelarul Austriei. Cei doi au discutat despre programul PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea a anuntat ca a avut o intredere cu Christian Kern, Cancelarul Austriei. Presedintele PSD a transmis ca a discutat cu oficialul austriac despre programul economic al PSD, despre planurile. continuă pe B1

Dragnea l-a copiat pe Ciolos si a zburat pana in Austria la clasa economic. Liderul PSD este primit de cancelarul Austriei

Presedintele PSD Liviu Dragnea se va intalni, astazi, cu cancelarul Austriei, Christian Kern, care este si presedintele Partidului Social Democrat din Austria. Potrivit unor surse, liderul PSD este insotit de deputatul Ana Birchall, presedintele Comisiei de Afaceri, cea care a negociat si venirea lui Tony Blair in Romania, in anul electoral 2012.

ANALIZA. Ce-a ramas din promisiunile actualului lider PSD catre alegatorii sai din mosia de baron local. Teleormanul a saracit, Liviu Dragnea s-a implinit. Acum seful social-democratilor cere voturi pentru a controla toata Romania

Din 1996, Liviu Dragnea conduce, de facto, judetul din sudul tarii. Dupa 20 de ani, Teleormanul a devenit unul dintre cele mai sarace judete din tara, desi Liviu Dragnea a facut promisiuni spectaculoase.

Liviu Dragnea deschide listele candidatilor PSD din Teleorman, desi are o condamnare definitiva intr-un dosar si este trimis in judecata in altul

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, candideaza pentru un nou mandat de deputat de Teleorman, desi a fost condamnat definitiv in dosarul Referendumul si a fost trimis in judecata intr-un alt dosar.

Tariceanu: Nu am discutat cu Liviu Dragnea despre functia de premier, nici de impartirea portofoliilor

Co-presedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca nu a discutat cu liderul PSD, Liviu Dragnea, despre candidatul pentru functia de premier care va fi propus dupa alegeri si nici de impartirea portofoliilor .

Liviu Dragnea nu poate ajunge premier: O lege votata in timpul guvernarii Nastase si aflata inca in vigoare prevede ca persoanele condamnate nu pot face parte din guvern

Liderul PSD, Liviu Dragnea, nu poate ajunge premier daca partidul sau castiga alegerile, din cauza condamnarii definitive la inchisoare cu suspendare pe care a primit-o in dosarul referendumului.

Noua gafa de comunicare a PNL. Cuvantul POGROM, folosit pe un afis electoral in care incercau sa il faca de ras pe Liviu Dragnea (FOTO)

In plina campanie electorala, liberalii se remarca printr-o noua gafa de comunicare. Dupa ce Liviu Dragnea i-a amenintat pe adversarii politici, spunand ca se va face dreptate pentru.

Klaus Iohannis despre ingrijorarea lui Liviu Dragnea privind fraudarea alegerilor: Chiar el?

Presedintele Klaus Iohannis a fost intrebat marti, in timpul unei vizite la Iasi, cum comenteaza declaratiile lui Liviu Dragnea, care sustine ca se teme de fraude la alegeri. Chiar el?, a fost singurul comentariu al sefului statului.

De ce nu poate sa ajunga Liviu Dragnea premierul Romaniei: O lege care opreste persoanele condamnate sa faca parte din Guvern, votata sub guvernarea Nastase, este in vigoare

O lege votata in 2001 sub guvernarea Nastase arata fara echivoc ca pot fi membri ai guvernului persoanele care nu au suferit condamnari penale, pevederea fiind in vigoare. Cum Liviu Dragnea a fost condamnat in aprilie 2016 la doi ani de inchisoare cu suspendare in dosarul fraudarii votului la referendum, actualul lider al PSD nu va putea fi desemnat din punct de vedere legal la functia de premier chiar daca partidul pe care il conduce castiga alegerile. Potrivit surselor HotNews. ro, Dragnea spera sa obtina, totusi, functia de presedinte al Camerei Deputatilor, deoarece prin decizia instantei nu i s-au interzis drepturile civile de a candida si de a fi ales.

Liviu Dragnea: PNL si Ciolos au atacat legea salarizarii. Noi nu ne putem bate joc de salarizarea sistemului bugetar din Romania

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a afirmat ca Guvernul a atacat in mod electoral la CCR legea initiata de social-democrati referitoarea la marirea salariala de 15 %.

Dacian Ciolos ii da replica lui Liviu Dragnea: Aveti tendinta sa saditi indoiala in sufletele oamenilor ca sa va catarati pe fricile lor

Liderul social-democratilor, Liviu Dragnea, se teme ca alegerile parlamentare din 11 decembrie ar putea fi fraudate, suspiciunile sale indreptandu-se spre PNL s USR.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3228 seconds )