Libnet.ro
UNICEF

01:05

Liviu Plesoianu, reactie dura la decizia din CEx: Mazilirea lui Serban Nicolae e o mare mizerie

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, reactie dura la decizia din CEx: Mazilirea lui Serban Nicolae e o mare mizerie

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, a criticat decizia CEx de astazi care vizeaza inlaturarea lui Serban Nicolae din fruntea senatorilor social-democrati. Ati savarsit azi o mare mizerie: mazilirea lui Serb. continuă pe Antena3

Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris, miercuri pe Facebook, ca CEx al PSD a decis o mare mizerie si anume mazilirea lui Serban Nicolae pentru ca nu a fost de acord sa il sprijine pe Mugur Isarescu in functia de viceguvernator al BNR, potrivit Mediafax. Ce au inteles azi miercuri - n. r. ) colegii mei din Cex-ul PSD dupa decizia CCR ? Nimic. L-au decapitat pe Serban Nicolae. Cica e prea obraznic. , a scris Codrin Stefanescu, miercuri, pe Facebook.

Avocata lui Liviu Dragnea, reactie cu privire la decizia CCR: Tot sistemul ar trebui sa se revolte. Am spus de la inceput ca este o executie politica

Avocata care l-a reprezentat legal pe Liviu Dragnea, Flavia Teodosiu, a explicat ca va lucra impreuna cu fostul judecator CCR Petru Lazaroiu, pentru gasirea unei solutii, avand in vedere decizia CCR de.

LIVIU PLESOIANU: Nu ma mai regasesc in noua linie ideologica a conducerii PSD

Liviu Plesoianu, care s-a clasat pe locul al doilea dupa Viorica Dancila la alegerile pentru functia de presedinte al PSD, spune ca nu se mai regaseste in noua linie ideologica a conducerii PSD, dar ca in partid sunt multi oameni de calitate cu care rezoneaza. Plesoianu spune ca doreste sa candideze la alegerile prezidentiale indiferent daca este sustinut sau nu de PSD.

Liviu Plesoianu o ironizeaza pe Dancila dupa ce l-a acuzat de discurs antieuropean: Sunteti... remarcabila Nu orice om ii e frica sa se faca de ras...

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris luni pe Facebook, dupa declaratia Vioricai Dancila potrivit careia ar putea fi criticat pentru discurs antieuropean si antiamerican, ca presedinta PSD este mult prea rafinata intelectual. Potrivit lui Plesoianu, nici macar cei care il critica de regula nu au spus o asemenea gogomanie, pentru ca s-ar fi plasat in categoria iremediabil penibili.

Liviu Plesoianu, riposta prompta pentru Viorica Dancila: Se pare ca nu orice om ii e frica sa se faca de ras...

Batalia pentru sefia PSD intre Viorica Dancila si Liviu Plesoianu s-a incheiat sambata cu victoria primeia, dar conflictul continua. Dupa ce Dancila a spus despre Plesoianu ca a avut un discurs.

Liviu Plesoianu, replica pentru Viorica Dancila: Mult prea rafinata intelectual

Deputatul PSD, Liviu Plesoianu, ii da replica Vioricai Dancila, cea care a spus ca-l putea critica pe acesta pentru discursul antieuropean de la Congresul PSD. Plesoianu ii explica ca n-a avut un astfel de.

Liviu Plesoianu o ironizeaza pe Viorica Dancila: Mult prea rafinata intelectual. Se pare ca nu orice om ii e frica sa se faca de ras..

Liviu Plesoianu o ironizeaza pe Viorica Dancila dupa ce l-a acuzat de discurs antieuropean. Deputatul PSD spune ca nici cei mai vehementi critici ai sai nu au putut spune o asemenea gogominie, ci doar noua.

Viorica Dancila, deranjata de acuzatiile lui Liviu Plesoianu privind influenta serviciilor secrete asupra ei: E normal ca un premier sa fie informat

Premierul si presedintele PSD, Viorica Dancila, s-a aratat deranjata de faptul ca Liviu Plesoianu, care a candidat, la randul sau pentru a deveni presedintele partidului, a sugerat ca premierul are legaturi.

Viorica Dancila, atac dur la Liviu Plesoianu: Si eu as putea sa-l critic dur pentru discursul anti-american si anti-european de la Congres

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a raspuns duminica seara criticilor la adresa sa formulate de contracandidatul sau la sefia partiduluiLiviu Plesoianu. Am auzit despre aceste acuzatii si ma gand.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )