Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liviu Pop ar putea fi chemat la DNA: Nu exclud sa ajunga procurorii la mine

Antena3 Antena3,
Liviu Pop ar putea fi chemat la DNA: Nu exclud sa ajunga procurorii la mine

Procurorii DNA cer audierea fostului ministru Liviu Pop, in scandalul retinerii Sorinei Pintea. continuă pe Antena3

VIDEO Fiul Sorinei Pintea acuza ca Liviu Pop ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii Reactia senatorului PSD - UPDATE

Fiul Sorinei Pintea, Ionut, a postat pe retelele sociale o marturie in care spune ca s-a intalnit cu denuntatorul din dosarul de mita al mamei sale si ca acesta ar fi spus ca i-a dat mai multe transe de bani senatorului Liviu Marian Pop pentru ca acestia sa ajunga la fostul ministru al Sanatatii. Senatorul Liviu Marian Pop a negat acuzatiile ca ar fi cerut bani de la denuntator si a spus ca nu a discutat niciodata despre bani cu Sorina Pintea. Sorina Pintea, retinuta de DNA pentru luare de mita. Fostul ministru al Sanatatii, acuzat ca a primit 10. 000 de euro si 120. 000 lei.

Legaturi nebanuite in PSD. Sorina Pintea i-a cedat locul de senator lui Liviu Pop, in 2016. Pintea a ajuns apoi ministru cu sprijinul lui Pop

O legatura stransa intre Sorina Pintea si Liviu Pop iese acum la iveala, odata cu dosarul de coruptie in care s-a scufundat fostul ministru al Sanatatii.

Liviu Pop anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea: Am o imagine cat Casa Poporului

Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Senatorul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

Liviu Pop anunta ca il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea. Senatorul PSD: Am o imagine cat Casa Poporului

Liviu Pop il da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Senatorul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului si nu-l lasa pe fiul Sorinei Pintea sa o pateze.

Liviu Pop anunta ca il va da in judecata pe fiul Sorinei Pintea, dupa ce acesta a acuzat ca senatorul ar fi implicat in dosarul de mita al fostului ministru al Sanatatii

Senatorul Liviu Pop depune plangere penala pe numele fiului Sorinei Pintea, care a declarat ca denuntatorul din dosarul mamei sale i-a spus ca i-a dat alte patru transe de bani parlamentarului PSD. Social-democratul spune ca are de aparat o imagine cat Casa Poporului, scrie Mediafax.

Senatorul Liviu Pop, dupa declaratiile fiului Sorinei Pintea: Voi depune plangere pentru daune morale

Liviu Pop a anuntat ca va face o plangere in civil pentru daune morale, dupa declaratiile fiului Sorinei Pintea.

Prima reactie a lui Liviu Pop dupa acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea. Care e legatura sa cu denuntatorul

Senatorul PSD Liviu Pop a reactionat, sambata, dupa ce fiul Sorinei Pintea a afirmat, citand denuntatorul din dosar, ca acesta ar fi impartit o posibila mita cu fostul ministru al Sanatatii.

Fiul Sorinei Pintea, discutie cu denuntatorul mamei sale: Mi-a spus ca a avut o intelegere cu Liviu Pop Reactia senatorului PSD (VIDEO)

UPDATE: Ionut Pintea, fiul fostului ministru Sorina Pintea, sustine ca a avut o intalnire cu denuntatorul mamei lui, care i-ar fi spus ca unele transe de bani au ajuns la Liviu Pop. Acuzatiile sunt.

Liviu Pop neaga acuzatiile aduse de fiul Sorinei Pintea: Sunt socat! il cunosc pe denuntatorul Costea, habar nu aveam de contracte

Liviu Pop respinge orice fel de acuzatii ce-i sunt aduse de fiul Sorinei Pintea, cu privire la implicarea sa in flagrantul fostului ministru al Sanatatii. intr-o declaratie pentru Antena 3, senatorul a afirmat ca nu ar fi intermediat vreo intalnire intre denuntator si fiul Sorinei Pintea si nici presupuse plati ilegale.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2633 seconds )