Libnet.ro
UNICEF

20:45

Liviu Pop: Suntem singura tara UE care are profesori necalificati. 2% dintre cadrele didactice sunt in aceasta situatie

Hotnews Hotnews,
 Liviu Pop: Suntem singura tara UE care are profesori necalificati. 2% dintre cadrele didactice sunt in aceasta situatie

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat marti ca Romania este singura tara UE care are profesori necalificati, in aceasta situatie fiind 2% dintre cadrele didactice, desi masteratul didactic este prevazut in Legea Educatiei de sase ani, relateaza Agerpres. Acesta a subliniat ca situatia se va schimba in anii urmatori pentru ca finantarea de anul viitor a locurilor de licenta va fi strans legata cu nevoile invatamantului preuniversitar. De asemenea, Pop a mai spus ca pregateste o metodologie pentur invatamantul ante-prescolar. continuă pe Hotnews

Liviu Pop, dupa reactia Departamentului de Stat SUA: Putem lua in calcul ce ne spun cei de pe margine, dar vad ce s-a intamplat cu Legea Educatiei, s-a modificat 50%. Parlamentul trebuie sa decida

Ministrul Educatiei , Liviu Pop, considera ca Parlamentul trebuie sa decida cum trebuie sa arate legile Justitiei, indiferent ce spune Departamentul de stat sau orice alta entitate, de ce spun cei de pe margine. In acest sens, Pop a facut o comparatie intre legile justitiei si Legea Educatiei, o lege care acum 6 ani a fost angajata prin raspundere si s-a modificat 50% din corpul ei, astfel incat dezbaterea trebuie facuta sanatos in Parlament.

O editura acuzata de Liviu Pop ca a publicat un auxiliar didactic neavizat de minister reactioneaza: Va solicitam sa ne cereti scuze public!

Editura Diana, care a publicat auxiliarul didactic intitulat Domeniul Limba si Comunicare, ce se adreseaza copiilor de 5-6 ani, ii raspunde ministrului Educatiei, dupa ce Liviu Pop a acuzat editura ca ar fi folosit sigla Ministerului fara ca auxiliarul editat de ea sa fi fost avizat. Editura a transmis ca a primit avizul MEN cu nr. 2232/iunie 2017 pentru editarea caietului educational Domeniul Limba si Comunicare, 5-6 ani si ii solicita lui Liviu Pop sa isi ceara scuze public, scrie ziarul Adevarul.

Ce gafe apar in manualele elevilor. Greselile, dezvaluite de ministrul Liviu Pop

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a vorbit marti, la Antena 3, despre greselile grave care se gasesc in prezent in manualele elevilor din clasele VI-X. Eu va spun ca azi, mai avem manuale.

Editura acuzata de Liviu Pop reactioneaza: Va solicitam sa ne cereti scuze public

Editura despre care ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat ca foloseste sigla ministerului fara ca auxiliarul editat de ea sa fi fost avizat raspunde la acuzatii. Aceasta afirma ca a primit avizul MEN pentru editarea caietului educational Domeniul Limba si Comunicare, 5-6 ani si prezinta documente doveditoare in acest sens. Totodata, ii solicita ministrului Educatiei sa isi prezinte scuze public.

Liviu Pop, promisiune firava: Dupa 1 ianuarie, angajatorii de buna credinta ar trebui sa dea salariul mai mare

Liviu Pop, ministrul educatie incearca sa linisteasca apele. Marti seara la Antena 3 a declarat ca toti angajatii vor avea salariu mai mare de la 1 ianuarie daca se va aplica in mod corect Codul.

Tara care vrea afara din UE si NATO si jigneste ambasadorii. Mai are vreo sansa?

Sa ii spunem Romania. Este tara unde am facut un experiment foarte simplu. Pe un grup de peste 61. 000 de membri numit PSD, partidul eroilor am intrebat daca ar dori sa iesim din parteneriatele NATO si UE si, in alta postare, am indicat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )