Libnet.ro
UNICEF

01:05

O editura acuzata de Liviu Pop ca a publicat un auxiliar didactic neavizat de minister reactioneaza: Va solicitam sa ne cereti scuze public!

Hotnews Hotnews,
 O editura acuzata de Liviu Pop ca a publicat un auxiliar didactic neavizat de minister reactioneaza: Va solicitam sa ne cereti scuze public!

Editura Diana, care a publicat auxiliarul didactic intitulat Domeniul Limba si Comunicare, ce se adreseaza copiilor de 5-6 ani, ii raspunde ministrului Educatiei, dupa ce Liviu Pop a acuzat editura ca ar fi folosit sigla Ministerului fara ca auxiliarul editat de ea sa fi fost avizat. Editura a transmis ca a primit avizul MEN cu nr. 2232/iunie 2017 pentru editarea caietului educational Domeniul Limba si Comunicare, 5-6 ani si ii solicita lui Liviu Pop sa isi ceara scuze public, scrie ziarul Adevarul. continuă pe Hotnews

Editura acuzata de Liviu Pop reactioneaza: Va solicitam sa ne cereti scuze public

Editura despre care ministrul Educatiei, Liviu Pop, a afirmat ca foloseste sigla ministerului fara ca auxiliarul editat de ea sa fi fost avizat raspunde la acuzatii. Aceasta afirma ca a primit avizul MEN pentru editarea caietului educational Domeniul Limba si Comunicare, 5-6 ani si prezinta documente doveditoare in acest sens. Totodata, ii solicita ministrului Educatiei sa isi prezinte scuze public.

Scriitorii si traducatorii, indemnati pe Facebook sa boicoteze editura unde si-a publicat Dan Voiculescu ultima carte

Pentru prima data, scriitorii si traducatorii sunt indemnati la boicot impotriva unei edituri. Publicistul Cezar Paul-Badescu acuza editura RAO ca a publicat o carte a lui Dan.

Ministrul Educatiei, Liviu Pop: Unitatile de invatamant nefolosite vor fi cedate autoritatilor locale

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a declarat, vineri, la Galati, ca unitatile de invatamant care sunt nefolosite de foarte multi ani vor fi cedate autoritatilor locale care le vor putea folosi ca sedii pentru camine de batrani, centre comunitare sau centre de educare permanenta.

Liviu Pop: Unitatile de invatamant nefolosite vor fi cedate autoritatilor locale

Unitatile de invatamant care sunt nefolosite de foarte multi ani vor fi cedate autoritatilor locale care le vor putea folosi ca sedii pentru camine de batrani, centre comunitare sau centre de educare permanenta, a declarat vineri, la Galati, ministrul Educatiei, Liviu Pop, potrivit news. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )