Libnet.ro
UNICEF

15:31

Lloyds, amendata cu 370 milioane dolari pentru manipularea Libor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Lloyds, amendata cu 370 milioane dolari pentru manipularea Libor

Lloyds Banking Group, cel mai mare creditor ipotecar britanic, a acceptat sa plateasca amenzi in suma de 370 de milioane de dolari catre autoritatile din SUA si Marea Britanie, in cadrul unui acord amiabil care incheie ancheta globala privind manipularea dobanzilor Libor si a comisioanelor pentru o schema de creditare guvernamentala. continuă pe Ziarul Bursa

Lloyds va fi amendata pentru manipularea dobanzilor

Lloyds Banking Group Plc, cel mai mare creditor ipotecar britanic, este pe punctul sa incheie un acord amiabil cu autoritatile de reglementare pentru incheierea anchetei privind manipularea dobanzilor.

VERDICT bomba, venit de la Haga. Rusia trebuie sa plateasca 50 de MILIARDE de dolari pentru falimentul companiei Iukos

Rusia trebuie sa plateasca 50 de miliarde de dolari actionarilor companiei petroliere Iukos. E decizia judecatorilor de la Curtea Internationala de la Haga, care spun ca mai multi oficiali rusi au.

Rusia va ataca in apel decizia privind plata a 50 de miliarde de dolari pentru fostii actionari Yukos, apreciind ca tribunalul arbitral nu este competent

Rusia a anuntat luni ca va ataca in apel condamnarea de a plati despagubiri de 50 de miliarde de dolari actionarilor companiei petroliere Yukos, apreciind ca tribunalul arbitral nu este competent pentru a lua o astfel de decizie, scrie AFP.

ELCEN a semnat cu japonezii de la Marubeni un contract in valoare de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze

Electrocentrale Bucuresti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din Romania, si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat marti contractul pentru infiintarea unei societati mixte. Noua societate vizeaza constructia in comun a unei centrale pe gaze de circa 250 MW, in valoare de aproximativ 170 milioane de euro, pe amplasamentul de la Fantanele judetul Mures), informeaza ELCEN.

ELCEN si Marubeni au semnat un contract de 170 milioane euro pentru o centrala pe gaze in Fantanele

Electrocentrale Bucure and sti ELCEN), cel mai mare producator de energie termica din tara noastra, and si firma japoneza Marubeni Corporation au semnat astazi un contract de aproximativ 170 milioane de euro pentru construc and tia unei centrale pe gaze pe amplasamentul de la Fantanele jude and tul Mure and s).

Peste 600 de milioane lei pentru Sanatate la rectificarea bugetara

Premierul Victor Ponta a anuntat ca bugetul de sanatate va primi peste 600 de milioane de lei la rectificarea bugetara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )