Libnet.ro
UNICEF

14:00

Lobbystii mai fac o victima la Bruxelles

Adevărul Adevărul,
 Lobbystii mai fac o victima la Bruxelles

Comisarul european pentru Sanatate a demisionat pe fondul unui scandal de trafic de influenta. continuă pe Adevărul

Intrevedere intre Reding si Zgonea: Comisarul european a amintit ca este necesar un cod de conduita in regulamentele parlamentului

Comisarul european pentru justitie, Viviane Reding, a avut marti, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ocazie cu care a reafirmat importanta adoptarii unui cod de conduita in cadrul regulamentelor Camerei Deputatilor si Senatului inainte de finalizarea acestui mandat, aspect care ar fi un semnal pozitiv din partea parlamentului Romaniei, relateaza Agerpres.

Comisarul european Ciolos vrea un buget comunitar consistent si sprijinul PPE pentru aprobarea sa.

Comisarul european Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca reducerea bugetului european ar avea efecte negative asupra investitiilor si Politicii Agricole Comune, fiind important ca PPE sa sustina eforturile pentru un buget comunitar consistent, in conditiile existentei a mai multa Europa, scrie Mediafax. O afectare a capacitatii bugetare la nivel comunitar a Politicii Agricole Comune nu ar insemna economii pentru urmatorii ani, ci ar insemna o reducere a capacitatii de investitie .

Comisarul european Ciolos vrea un buget comunitar consistent si sprijinul PPE pentru aprobarea sa.

Comisarul european Dacian Ciolos a declarat, miercuri, ca reducerea bugetului european ar avea efecte negative asupra investitiilor si Politicii Agricole Comune. Ciolos considera important ca PPE sa sustina eforturile pentru un buget comunitar consistent, in conditiile existentei a mai multa Europa, scrie Mediafax. O afectare a capacitatii bugetare la nivel comunitar a Politicii Agricole Comune nu ar insemna economii pentru urmatorii ani, ci ar insemna o reducere a capacitatii de .

Comisarul european pentru Sanatate, anchetat pentru frauda, si-a anuntat demisia

Comisarul european pentru Sanatate si Protectia Consumatorului, John Dalli, si-a anuntat demisia, marti, dupa ce a fost relationat unei anchete a Oficiului european de lupta antifrauda, scrie BBC News.

Comisarul european pentru Sanatate a demisionat in urma unei anchete antifrauda

Comisarul european pentru Sanatate si Protectia Consumatorului, maltezul John Dalli, a demisionat, marti, din cauza unei anchete a Oficiului european de lupta antifrauda OLAF), a anuntat Comisia Europeana.

Comisarul European John Dalli a demisionat, dupa ce numele sau a fost implicat intr-o ancheta a OLAF

Comisarul european pentru Sanatate, maltezul John Dalli, a demisiona marti din functie dupa ce a fost implicat intr-o ancheta a Oficiului European de Lupta Antifrauda OLAF), a anuntat Comisia Europeana, citata de AFP.

Comisarul european pentru Sanatate a DEMISIONAT in urma unei anchete ANTIFRAUDA.

Comisarul european pentru Sanatate si Protectia Consumatorului, maltezul John Dalli, a demisionat, marti, din cauza unei anchete a Oficiului european de lupta antifrauda OLAF), a anuntat Comisia Europeana, citata de Mediafax. Demisia lui Dalli are efect imediat, a precizat un comunicat al Comisiei.

Comisarul european pentru energie va efectua o vizita in Republica Moldova

Anuntul a fost facut in urma unei convorbiri telefonice intre premierul Vlad Filat si comisarul european pentru energie, Gunther Oettinger.

Comisarul european pentru Sanatate, implicat intr-o ancheta antifrauda. John Dalli a demisionat

Comisarul european pentru Sanatate, maltezul John Dalli, a demisionat din functie marti, in urma unei anchete anti-frauda in care a fost implicat, el incercand sa influenteze legea din sectorul tutunului si.

Ponta a avut o intalnire cu delegatia condusa de Comisarul European pentru Energie

Primul-ministru Victor Ponta s-a intalnit astazi, la Palatul Victoria, cu o delegatie condusa de Gunther Oettinger, Comisarul European pentru Energie, se arata intr-un comunicat de presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2395 seconds )