Libnet.ro
UNICEF

20:00

Localitatile Chiajna si Bragadiru din apropierea Capitalei intra in carantina

Adevărul Adevărul,
Localitatile Chiajna si Bragadiru din apropierea Capitalei intra in carantina

Localitatile Chiajna si Bragadiru din apropierea Capitalei intra in carantina pentru 14 zile incepand de vineri seara, de la ora 22:00. continuă pe Adevărul

Doua comune din apropierea Capitalei intra in carantina. Au depasit rata de infectare de 10 cazuri la mia de locuitori!

Comunele Clinceni si Berceni din judetul Ilfov intra, joi, la ora 22. 00, in carantina pentru 14 zile.

Localitatile Chiajna si Bragadiru din Ilfov intra in carantina 14 zille

Dupa comunele Berceni si Clinceni, inca doua localitati din judetul Ilfov vor intra, incepand de astazi de la ora 22:00, in carantina, dupa cresterea mare a numarului de infectari cu COVID-19. Este.

Alte sapte localitati din judetul Constanta intra in carantina

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Constanta a aprobat si a propus Departamentului pentru Situatii de Urgenta carantinarea altor sapte localitati incepand de sambata de la ora 20.

UPDATE Bistrita si Satu Mare intra in carantina incepand de joi Cum arata declaratia pe propria raspundere de care oamenii au nevoie ca sa poata iesi din casa pe timpul zilei

Alte doua resedinte de judet din Romania - Bistrita si Satu Mare - vor intra in carantina pentru doua saptamani, incepand de joi dimineata. Pana la acest moment, autoritatile au decis instituirea carantinei in alte cinci resedinte de judet: Zalau, Baia Mare, Slobozia, Sibiu si Alba Iulia.

inca 7 localitati din judetul Constanta intra in carantina

Incepand cu data de 21 noiembrie, ora 20,00, alte sapte localitati din judetul Constanta vor intra i.

Lista actualizata a tarilor din zona galbena Persoanele care vin din SUA in Romania intra in carantina

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat vineri seara lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei de 14 zile asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea. Fata de lista aprobata anterior, au fost introduse Statele Unite ale Americii si Serbia.

Ilfov: Comunele Clinceni si Berceni intra in carantina de la ora 22.00. Ambele au depasit rata de infectare de 10 cazuri la mia de locuitori

Comunele Clinceni si Berceni din judetul Ilfov intra, joi, la ora 22. 00, in carantina pentru 14 zile, dupa ce rata de infectare a depasit 10 cazuri la mia de locuitori in ultimele 14 zile.

Doua localitati de langa Bucuresti intra in carantina pentru 14 zile

Comunele Berceni si Clinceni din judetul Ilfov intra in carantina, joi, de la ora 22. 00, dupa ce rata de infectare a trecut de 10 cazuri la mia de locuitori, a anuntat Prefectura Ilfov.

Ludovic Orban anunta inca 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Bucuresti, care intra in lupta anti-COVID

In contextul numarului mare de noi cazuri de Covid-19 in Bucuresti, premierul Ludovic Orban a anuntat joi, ca e saptamana viitoare vor fi 30 de paturi de Terapie Intensiva la un spital privat din Capitala si .

VIN BANII PENTRU MASURA 1 Finantarea IMM-urilor din fondurile europene intra in linie dreapta

3000 de solicitanti ai sprijinului financiar de 2000 de euro pe masura 1 din OUG 1302020 si OUG 1742020 vor primi in urmatoarele zile sumele respective necesare platii chiriilor sau utilitatilor, a anuntat, ieri, Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, cu prilejul conferintei de presa in care a prezentat bilantul activitatii primului an de mandat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )