Libnet.ro
UNICEF

12:00

Locatarii unui bloc din Ramnicu Sarat au fost evacuati dupa ce un apartament a luat foc

Adevărul Adevărul,
Locatarii unui bloc din Ramnicu Sarat au fost evacuati dupa ce un apartament a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament pe strada Horia din Ramnicu Sarat. Pompierii actioneaza la aceasta ora pentru stingerea incendiului care se manifesta cu degajare puternica de fum. 30 de locatari au fost evacuati. continuă pe Adevărul

Incendiu la un apartament din Ramnicu Sarat. Zeci de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit vineri seara la un apartament dintr-un bloc de nefamilisti din municipiul Ramnicu Sarat, 28 de persoane fiind evacuate. 28 de locatari au fost evacuati si o persoana a suferit un atac.

VIDEO Un macaragiu de 19 ani a salvat 14 oameni blocati de un incendiu la etajele superioare ale unui bloc din China

Un macaragiu de 19 ani a salvat 14 persoane dintr-un incendiu din China folosit bratul utilajului pentru a-i aduce la sol pe cei blocati de flacari la etajele superioare, scrie presa din China.

ALERTA in Ramnicu Sarat! Incendiu PUTERNIC la un apartament. Zeci de persoane, evacuate

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un apartament din Ramnicu Sarat. SOC MONDEN! VALENTINA PELINEL, iN LACRIMI! INCREDIBIL CE S-A iNTAMPLAT CU CRISTI BORCEA iN CELULA in caz, 28 de persoane au fost.

VIDEO Cum a ajuns barbatul filmat in pielea goala pe strazile din Ramnicu Valcea. A fost imobilizat si cu ajutorul trecatorilor

Duminica seara, 5 mai, un barbat s-a plimbat gol pusca pe strazile din Ramnicu Valcea. El a alergat, zeci de minute, pe mijlocul celui mai important si tranzitat bulevard din oras inainte de a fi incatusat. Noi amanunte au iesit la iveala in legatura cu acest caz.

Combinatul Oltchim din Ramnicu Valcea intra in faliment

Tribunalului Valcea a dispus inceperea procedurii generale a falimentului combinatului petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea, admitand astfel cererea formulata de consortiul de administratori judiciari Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL, potrivit unui comunicat transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Controverse in cazul unui bloc ridicat pe un sit urban cu autorizarea primariei. Dezvoltatorul cere despagubiri reclamantilor

Tribunalul Valcea a amanat pentru 3 iunie speta in care o familie de medici din Pitesti cere suspendarea lucrarilor la un bloc cu 10 etaje care se ridica, potrivit Listei Monumentelor Istorice, pe un sit urban.

Atac cu bomba in apropierea unui templu din Pakistan

Un atac cu bomba care avea ca tinta fortele de ordine de langa un templu Sufi din orasul pakistanez Lahore a provocat o serie de decese si a ranit cateva zeci de persoane, scrie Reuters.

Ioan din Bacau a fost parasit de iubita sa, dar ce a urmat este de-a dreptul socant. imi era si frica sa ies din casa

Ioan din Bacau nu s-a impacat niciodata ca iubita lui a decis sa puna capat relatiei Un barbat de 37 de ani din Bacau a fost condamnat de judecatori la inchisoare cu executare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2293 seconds )