Libnet.ro
UNICEF

11:30

Incendiu la un apartament din Ramnicu Sarat. Zeci de persoane au fost evacuate

Antena3 Antena3,
Incendiu la un apartament din Ramnicu Sarat. Zeci de persoane au fost evacuate

Un incendiu a izbucnit vineri seara la un apartament dintr-un bloc de nefamilisti din municipiul Ramnicu Sarat, 28 de persoane fiind evacuate. 28 de locatari au fost evacuati si o persoana a suferit un atac. continuă pe Antena3

Locatarii unui bloc din Ramnicu Sarat au fost evacuati dupa ce un apartament a luat foc

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un apartament pe strada Horia din Ramnicu Sarat. Pompierii actioneaza la aceasta ora pentru stingerea incendiului care se manifesta cu degajare puternica de fum. 30 de locatari au fost evacuati.

ALERTA in Ramnicu Sarat! Incendiu PUTERNIC la un apartament. Zeci de persoane, evacuate

Un incendiu a izbucnit, vineri, la un apartament din Ramnicu Sarat. SOC MONDEN! VALENTINA PELINEL, iN LACRIMI! INCREDIBIL CE S-A iNTAMPLAT CU CRISTI BORCEA iN CELULA in caz, 28 de persoane au fost.

Cine este tanara care a fost ucisa intr-un apartament din Militari. Ce secret a iesit la iveala despre ea

Tanara de 19 ani, care a fost ucisa intr-un apartament din Militari se numeste Raluca Dragomir. Se pare ca tanara facea videochat, iar uneori mai chema clienti in apartamentul in care locuia cu.

Canada: Peste 300 de pisici, salvate dintr-un apartament din North York

Peste 300 de pisici inghesuite intr-un apartamentu din North York au fost descoperite sambata de catre organizatiile pentru salvarea animalelor din Toronto, relateaza National Post. Patrupedele erau intr-o conditie surprinzator de buna, desi unele pareau malnutrite si deshidratate.

Combinatul Oltchim din Ramnicu Valcea intra in faliment

Tribunalului Valcea a dispus inceperea procedurii generale a falimentului combinatului petrochimic Oltchim din Ramnicu Valcea, admitand astfel cererea formulata de consortiul de administratori judiciari Rominsolv SPRL si BDO Business Restructuring SPRL, potrivit unui comunicat transmis astazi Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )