Libnet.ro
UNICEF

01:05

Locul din Romania care se afla in topul destinatiilor pentru detoxifiere digitala

Antena3 Antena3,
Locul din Romania care se afla in topul destinatiilor pentru detoxifiere digitala

Marginimea Sibiului, in topul destinatiilor pentru detoxifiere digitala. Este locul perfect unde te poti duce intr-o vacanta relaxanta si benefica sanatatii tale mentale. Alaturi de Marginimea. continuă pe Antena3

Imaginile din Romania care iti taie rasuflarea. Cum arata iarna la Sarmizegetusa Regia - FOTO

Administratia Sarmizegetusa Regia a anuntat, vineri, pe pagina sa de Facebook, ca turistii care doresc sa viziteze vechea capitala a regatului dac trebuie sa infrunte drumul inzapezit. Conducatorii auto.

Care este impactul economic al Sanofi pe piata din Romania?

Sanofi este o companie lider pe piata farmaceutica din Romania, cu o amprenta locala puternica. Producatorul de medicamente are o cifra de afaceri anuala de peste 230 milioane euro, iar pentru fiecare 1 euro se genereaza 3,56 euro valoare bruta.

Avertisment dur din partea cancelarului austriac pentru Guvernul de la Bucuresti: Companiile austriece ar putea pleca din Romania

Cancelarul austriac, Sebastian Kurz, a avertizat vineri, la finalul unei intrvederi cu presedintele Klaus Iohannis, ca firmele austriece ar putea pleca din Romania din cauza modificarilor anuntate de Guvern la Codul Fiscal, precum asa-zisa taxa pe.

Egiptul a importat 60 mii tone grau din Romania

Egiptul, cel mai mare importator mondial de grau, a cumparat,joi, o cantitate de 120. 000 de tone de grau din Ucraina si tara noastra, la o licitatie organizata de Autoritatea Generala pentru Aprovizionare GASC) din Egipt, entitatea responsabila pentru achizitiile strategice de grau in numele statului egiptean, informeaza UkrAgroConsult si Reuters.

Unde fac Craciunul milionarii fugari si penali din Romania

Desi Sarbatorile sunt prilejul care ii face pe toti romanii sa se intoarca acasa, acest motiv nu functioneaza la toata lumea. Teama de a ajunge in spatele gratiilor ii face pe unii dintre romani.

Urmarire ca-n filme pe strazile din Romania!Fugarul a lovit cu masina un politist - VIDEO

Un echipaj de politie care vana vitezomanii i-a facut semn unui sofer care circula cu viteza sa opreasca. Acesta n-a oprit si a urmat o urmarire ca-n filme pe ruta Dej Valea Luncii Gherla .

Unul dintre cei mai iubiti episcopi din Romania, umilit de DNA

Statul paralel se prabuseste, iar acest lucruse petrece in mai multe feluri. Dezvaluirile, inregistrarile care au aparut au fost de fiecare data greu de inghitit de cei care vanturat aceasta teorie a.

Gothaer si-a revizuit activitatile din Romania: Asteptarile vor fi dificil de atins intr-o mare masura

Gothaer, una dintre cele mai importante companii mutuale de asigurari din Germania, a anuntat ca si-a revizuit in detaliu activitatile din Europa de Est, inclusiv Romania, si a decis sa isi concentreze mai degraba resursele pe piata germana, in.

Cine este Jenica Tabacu, directorul de la muzeul Iulia Hasdeu din Campina, care s-a spanzurat

Jenica Tabacu, director al Muzeului Iulia Hasdeu, din Campina, judetul Prahova, a fost gasita spanzurata in casa, vineri, familia alertand autoritatile. Politia a deschis o ancheta ca sa.

Declaratiile emotionante ale mamei Alexandrei, tanara fotomodel din Maramures care a murit la 26 de ani: Nu stiu cum o sa traim fara ea

Mama Alexandrei, tanara fotomodel care a murit subit la 26 de ani, a transmis un mesaj extrem de emotionant dupa ce si-a pierdut fiica. Iubita noastra fiica Alexandra ne-a parasit prea devreme, o sa-i.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )