Libnet.ro
UNICEF

06:45

Locul unic din Romania unde poti inota cu delfinii

Antena3 Antena3,
Locul unic din Romania unde poti inota cu delfinii

Daca iti doresti sa mergi la mare intr-un loc linistit unde gasesti o plaja mai salbatica, atunci poti merge la Gura Portitei din Delta Dunarii. Aici ai sansa de a inota cu delfinii si s?. continuă pe Antena3

Ministrul Finantelor: Din cele 46 de banci din Romania, 31 sunt pe pierdere

Ministrul de Finante, Ionut Misa, a facut dezvaluiri incredibile cu privire la bancile din Romania. Ministrul a declarat ca 31 dintre cele 46 de banci din Romania sunt pe pierdere si doar 15.

Ministrul Finantelor: Din cele 46 de banci din Romania, 31 sunt pe pierdere. 15 banci au platit impozit pe profit in ultimii 5 ani

31 dintre cele 46 de banci din Romania sunt pe pierdere si doar 15 banci au platit impozit pe profit in ultimii 5 ani, a declarat miercuri, la Antena 3, ministrul Finantelor, Ionut Misa. El da vina pentru aceasta situatie pe asa-numitele operatiuni de optimizare fiscala efectuate de banci.

Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania a incheiat refacerea marcajelor a 300 de trasee turistice montane cu ajutorul campaniei Culorile Romaniei desfasurata de Policolor (P)

Asociatia Nationala a Salvatorilor Montani din Romania a incheiat, luna aceasta, refacerea marcajelor a peste 300 de trasee turistice montane si renovarea a 25 de baze si posturi salvamont si 10 de refugii, toate lucrarile fiind desfasurate cu materiale donate de Policolor in cadrul campaniei Culorile Romaniei.

Ministrul Finantelor RUPE TACEREA: 70% dintre bancile din Romania NU au mai platit de 5 ani

Dezvaluiri incredibile ce vizeaza sistemul bancar. Ministrul de finante, Ionut Misa, a declarat ca in ultimii 5 ani aproape 70% dintre bancile din Romania nu au platit impozit pe.

Ministrul Finantelor RUPE TACEREA: 70% dintre bancile din Romania NU au mai platit de 5 ani impozitul pe profit

Dezvaluiri incredibile ce vizeaza sistemul bancar. Ministrul de finante, Ionut Misa, a declarat ca in ultimii 5 ani aproape 70% dintre bancile din Romania nu au platit impozit pe.

Termocentralele pe carbune din Romania sunt depasite si vor trebui sa investeasca in modernizare

In urmatorii patru ani, termocentralele din Romania vor trebui sa investeasca milioane de euro pentru modernizarea sistemelor de purificare a gazelor de ardere si a apelor reziduale, arata Greenpeace, intr-un comunicat, care considera ca termocentralele pe carbune sunt depasite si foarte ineficiente.

Cel mai bine platit angajat din Romania a dat o petrecere pe plaja sa privata, la care au venit cei mai mari bogatasi ai planetei (VIDEO)

Ioannis Papalekas, considerat cel mai bine platit angajat din Romania, caci incaseaza anual 2,6 milioane de euro, a organizat in weekend o petrecere fastuoasa pe vestita plaja Nammos din Mykonos,.

Argeseanul acuzat ca ar fi vrut sa organizeze un atentat la o baza militara din Romania ramane in arest preventiv

Barbatul de 39 de ani din Arges, acuzat ca ar fi intentionat sa organizeze un atentat la o baza militara din Romania, ramane in arest preventiv pentru inca 30 de zile, a decis, marti, inalta Curte de Casatie si Justitie.

O jurnalista straina, fascinata de vrajitoarele din Romania. Ce a aflat de la cea mai puternica dintre ele

O jurnalista straina, care estefascinata de vrajitoarele din Romania, a venit in tara sa afle mai multe despre obiceiurile lor. Jurnalista a mers la cea care este considerata cea mai.

URZEALA TRONURILOR SEZONUL 7 EPISODUL 3 ONLINE SUBTITRAT. Cand si unde poti vedea episodul trei din sezonul al saptelea

HBO a publicat o serie de imgani din episodul trei al noului sezon din Game of Thrones ce scot in evidenta o intalnire mult asteptata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )