Libnet.ro
UNICEF

22:00

O jurnalista straina, fascinata de vrajitoarele din Romania. Ce a aflat de la cea mai puternica dintre ele

Antena3 Antena3,
O jurnalista straina, fascinata de vrajitoarele din Romania. Ce a aflat de la cea mai puternica dintre ele

O jurnalista straina, care estefascinata de vrajitoarele din Romania, a venit in tara sa afle mai multe despre obiceiurile lor. Jurnalista a mers la cea care este considerata cea mai. continuă pe Antena3

Ea este cea mai bogata actrita din Romania. Are o plaja in Mamaia si masini de fite

Este cea mai bogata actrita din Romania. Cantareata care apare des la tv are o avere impresionanta. Aceasta are mai multe afaceri pe Litoralul romanesc, printre care si o plaja. Maria Buza are si cateva masini.

Cum s-a schimbat viata celei mai grase femei din Romania dupa operatia la stomac (FOTO)

In urma cu patru ani era numita cea mai grasa femeie din Romania, insa a reusit sa slabeasca enorm datorita unei operatii la stomac. Mariana Buica 29 de ani) avea 240 de kilograme la vremea.

Asociatia Municipiilor din Romania a incheiat un protocol cu ARB si CNIPMMR pentru dezvoltarea mediului de afaceri

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, in calitate de presedinte al Asociatiei Municipiilor din Romania, a semnat, ieri, un protocol de colaborare cu Asociatia Romana a Bancilor ARB) si Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR), scopul acestui act fiind sustinerea initiativelor si programelor care contribuie la dezvoltarea economica a tarii si la mentinerea unui dialog intre finantatori, investitori si administratia publica.

Managerii din Romania se asteapta la cresterea afacerilor in toate sectoarele pana in septembrie

Directorii firmelor din Romania asteapta o crestere a activitatii in industrie, constructii, servicii si comert in perioada iulie-septembrie si o crestere moderata a preturilor in toate domeniile, potrivit datelor publicate azi de Institutul National de Statistica INS).

Ministerul Justitiei din Romania: Colegii din Serbia nu ne-au informat cu privire la stadiul extradarii fostului deputat Sebastian Ghita

Ministerul Justitiei din Romania nu a fost informat de Justitia sarba cu privire la stadiul procedurilor de extradare realizate in cazul mogulului IT Sebastian Ghita.

Philip Morris Trading inaugureaza la Constanta cel de-al doilea IQOS Store din Romania

Philip Morris Trading inaugureaza la Constanta cel de-al doilea IQOS Store din Romania, potrivit unui comunicat de presa al companiei remis Redactiei.

Al doilea magazin IQOS din Romania, inaugurat la Constanta

Philip Morris Trading deschide, in incinta City Park Mall, al doilea magazin din Romania, dupa cel din Cluj-Napoca, inaugurat recent in Platinia Mall.

Sistemul medical din Romania ridica din umeri la suferinta unei mame. Din cauza birocratiei, prezentatoarea Magda Vasiliu nu poate fi alaturi de copilul ei, internat la Roma

Prezentatoarea TV, Magda Vasiliu Stoian, povesteste, pe pagina sa de Facebook, calvarul la care este supusa de sistemul medical din Romania in lupta pentru viata fiului sau, Vlad.

Reactie dezlantuita a prezentatoarei de stiri din Romania care are baietelul bolnav de cancer

Jurnalista Magda Vasiliu reactioneaza dupa declaratiile Guvernului pe tema situatiei in care se afla cu baietelul ei bolnav de cancer. Le multumesc tuturor celor care s au gandit la mine, dar nu po.

Ea este cea mai bogata actrita din Romania (FOTO)

Maria Buza face parte dintre cei mai instariti actori. Chiar daca se stie ca din cariera de actor nu se castiga foarte bine, vedeta impreuna cu sotul sau s-au lansat in afaceri care le.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )