Libnet.ro
UNICEF

16:45

Locuri de munca pentru cei care vor sa lucreze in Germania, indomeniul hoteliergastronomic

Adevărul Adevărul,
Locuri de munca pentru cei care vor sa lucreze in Germania, indomeniul hoteliergastronomic

Potrivit AJOFM Galati, EURES Romania dispune de 77 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier gastronomic, care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, pentru care se va organiza selectie la Brasov in luna februarie 2015. continuă pe Adevărul

Amenda de 2.000 de lei pentru cei care nu examineaza carnea de porc pentru depistarea trichinelozei

Examinarea carnii de porc pentru depistarea trichinelozei este obligatorie. Cei care vand carne si preparate neverificate, care pot pune in pericol sanatatea si viata celor care o consuma, vor fi sanctionati.

Europenii care vor cheltui cei mai multi bani de Craciun. Romanii, cei mai generosi

Locuitorii din Marea Britanie vor cheltui cei mai multi bani pe cadouri in acest an, arata un studiu realizat de ING Group pe un esantion de aproape 12. 000 de consumatori, scrie Esmmagazine. com .

Klaus Iohannis: Sunt revoltat ca cei care i-au impiedicat pe romani sa-si exercite un drept fundamental sunt inca in functii

Presedintele ales Klaus Iohannis a afirmat, sambata, intr-un mesaj postat pe reteaua de socializare Facebook, ca se simte revoltat de faptul ca persoanele vinovate de modul in care a fost organizat votul in.

Fostul ministru al Apararii, MESAJ DUR pentru maghiarii care au purtat doliu, la Targu Secuiesc: Sa ramana cu ea si sa o aiba in suflet!

Fostul ministru al Apararii, Corneliu Dobritoiu PNL), a comentat in editia de luni a emisiunii La ordinea zilei gestul autoritatilor din Targu Secuiesc, care au refuzat sa arboreze steagul Romaniei, de 1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )