Libnet.ro
UNICEF

15:30

Locuri de MUNCA pentru romani in Marea Britanie, Germania si Norvegia.

România Liberă România Liberă,
Locuri de MUNCA pentru romani in Marea Britanie, Germania si Norvegia.

Romanii care isi cauta de lucru ca ingineri, asistenti sociali, geologi si bucatari isi pot incerca norocul si in Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia si Finlanda, relateaza Mediafax. In Marea Britanie, sunt anuntate sase posturi vacante de senior asistent social, pentru persoane care sa lucreze cu copii, tineri si familiile lor - cazuri cu probleme complexe -, urmand sa se ocupe inclusiv de insotirea si reprezentarea persoanelor vulnerabile in justitie. Pentru ocuparea acestor posturi . continuă pe România Liberă

Marea Britanie, Germania si Norvegia, printre tarile care au locuri de munca pentru romani

Asistentii sociali, inginerii, geologii si bucatarii din Romania care vor sa lucreze in alte tari din Uniunea Europeana au disponibile, prin reteaua Eures, locuri de munca in tari printre care Marea Britanie, Irlanda, Germania, Norvegia si Finlanda.

O romanca stabilita in Marea Britanie, pentru The Guardian: Suntem un popor cinstit, nu va lasati pacaliti

Alexandra Jones, o tanara nascuta in Romania, dar care a emigrat in Marea Britanie la varsta de cinci ani, a publicat un articol in sectiunea de comentarii a cotidianului The Guardian, in care vorbeste despre tara sa natala si ii indeamna pe britanici sa nu se lase pacaliti de discursul agresiv la adresa poporului roman.

Marea Britanie isi creeaza o unitate cibernetica de aparare si atac

Dupa mutarea tuturor majoritatii activitatilor in online, se pare ca si armatele se muta pe Internet sau cel putin sunt create altele pentru mediul acesta. Marea Britanie actioneaza in acest sens printr-o unitate de contraatac cibernetic.

Un grup islamist acuza Marea Britanie de comiterea unui atac asupra bazei sale din Barawe

Grupul islamist somalez Al-Shebab a acuzat aseara Marea Britanie si Turcia de comiterea unui atac asupra bazei sale din Barawe, in sudul Somaliei, arata sursele de presa.

Grupul islamist atacat sambata acuza Marea Britanie si Turcia

Grupul islamist somalez Al-Shebab a acuzat sambata seara Marea Britanie si Turcia de comiterea unui atac asupra bazei sale din Barawe, in sudul Somaliei, relateaza AFP, conform Mediafax. Potrivit purtatorului de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2525 seconds )