Libnet.ro
UNICEF

20:45

Loteria bonurilor fiscale: cat valoreaza un bon castigator. Cei mai multi norocosi sunt contabilizati din regiunea Moldova

Adevărul Adevărul,
Loteria bonurilor fiscale: cat valoreaza un bon castigator. Cei mai multi norocosi sunt contabilizati din regiunea Moldova

Angajatii ANAF din toata tara au raportat astazi, 15 aprilie, numarul total de bonuri castigatoare depuse la agentiile din teritoriu. continuă pe Adevărul

Prima extragere la loteria bonurilor fiscale: Cine are un bon emis pe 7 februarie, cu o valoare totala de 6 lei, poate revendica un premiu de la Ministerul de Finante

00 in urma primei extrageri la loteria bonurilor fiscale au fost alese: cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile.

Loteria bonurilor fiscale: in ce judete sunt cei mai multi castigatori

Cei mai multi castigatori la Loteria fiscala, respectiv 709 din cei peste 4. 200 inregistrati pana miercuri, sunt din judete ale Moldovei - Bacau, Botosani, Iasi, Neamt, Suceava si Vaslui, iar cei mai putini, 307, sunt din Oltenia - Dolj, Gorj,.

Loteria bonurilor fiscale: 130 de persoane din Prahova vor castiga premii

Un numar de 130 de persoane din Prahova au depus, marti, la Directia Regionala a Finantelor Publice Ploiesti cereri prin care revendica premii la Loteria bonurilor fiscale, acesta fiind judetul din Muntenia cu cei mai multi castigatori, in timp ce in.

Dan Negru vrea sa castige loteria bonurilor fiscale!

Febra loteriei bonurilor fiscale i-a cuprins pe din ce in ce mai multi romani, iar printre ei pare sa se numere si Dan Negru. Prezentatorul tv are un bon fiscal de 10 lei care ar putea iesi castigator la extragerea de luna viitoare.

Loteria bonurilor fiscale: aproape 200 de hunedoreni au revendicat castiguri

Loteria bonurilor fiscale a fost cu noroc pentru aproape 200 de hunedoreni. Cei mai multi dintre cei au revendicat castiguri sunt localnici din Perosani. Si in Deva, peste 60 de oameni s-au adresat Administratiei Judeteana Finantelor Publice cu bonurile declarate castigatoare.

Loteria Bonurilor Fiscale are castigatori si in Maramures. 76 de maramureseni au avut o zi de 13 cu noroc

Maramuresul are 76 de castigatori la Loteria Bonurilor Fiscale. Potrivit informatiilor furnizate de catre cei de la Administratia Finantelor Publice Maramures, in cursul zilei de 14 aprilie au fost depuse 62 de cereri, in timp in data de 15 aprilie, pana la orele amiezii erau depuse alte 14 cereri.

Loteria Bonurilor Fiscale: tot ce trebuie sa stiti despre extragerea de maine

Loteria Bonurilor Fiscale. Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, va avea loc luni, in a doua zi de Paste, la studioul TV al Loteriei Romane siva fi transmisa in direct de Televiziunea Romana.

Peste 100 de persoane din Neamt si-au inregistrat cereri pentru premiul de la loteria bonurilor fiscale

Numarul persoanelor din Neamt care au depus cereri de revendicare a premiului de la Loteria Bonurilor Fiscale din 13 aprilie, la Administratia Judeteana a Finantelor Publice Neamt, a ajuns, miercuri, la 124.

Moise Guran: Pentru loteria bonurilor fiscale, statul roman sa puna la bataie mai multi bani. Milionul de lei nu a ajutat isteria emiterii de bonuri

Prima extragere la loteria bonurilor a creat un intreg val de discutii si remarci in ceea ce priveste organizarea. Jurnalistul Moise Guran, intr-un articol pe Biziday. ro, sustine ca loteria bonurilor fiscale si.

A avut loc prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale. Ce valoare au bonurile castigatoare

Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, a avut loc luni, chiar a doua zi de Paste. Valoarea bonurilor fiscale castigatoare a fost stabilita printr-o extragere in trei etape: o bila pentru luna emiterii bonului - cifra 2, reprezentand luna februarie, o bila pentru ziua emiterii bonului - 7, urmate de ultima etapa, cu trei bile reprezentand valoarea bonului - cifrele 0, 0, 6.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )