Libnet.ro
UNICEF

07:15

Loteria Bonurilor Fiscale: tot ce trebuie sa stiti despre extragerea de maine

Adevărul Adevărul,
Loteria Bonurilor Fiscale: tot ce trebuie sa stiti despre extragerea de maine

Loteria Bonurilor Fiscale. Prima extragere pentru Loteria bonurilor fiscale, cu premii totale de un milion de lei, va avea loc luni, in a doua zi de Paste, la studioul TV al Loteriei Romane siva fi transmisa in direct de Televiziunea Romana. continuă pe Adevărul

Loteria Bonurilor Fiscale: extragerea numerelor se va face luni,in direct la TV

Ministerul Finantelor anunta ca luni, 13 aprilie, incepand cu ora 11. 30, la studioul TV al Loteriei Romane va avea loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale.

Luni are loc prima extragere la loteria bonurilor fiscale, cu premii de un milion de lei

Luni, 13 aprilie, incepand cu ora 11. 30, la studioul TV al Loteriei Romane va avea loc prima extragere pentru Loteria Bonurilor Fiscale, loterie organizata de Ministerul Finantelor Publice si Agentia Nationala de Administrare Fiscala cu ocazia Sarbatorilor Pascale.

Loteria Bonurilor Fiscale. Cum vedeti daca ati castigat si ce date de pe bonul castigator trebuie raportate la Fisc pentru a primi premiul

Luni, 13 aprilie, la ora 11. 30, se va transmite in direct la TV prima sesiune de extrageri in cadrul Loteriei Bonurilor Fiscale. Atunci vom afla in ce zi a fost emis si ce valoare are bonul pentru a fi castigator. Pana atunci, va prezentam principalele informatii pe care trebuie sa le urmariti in cazul in care descoperiti ca aveti bonul catigator.

Loteria bonurile fiscale. Prima extragere are loc in a doua zi de Paste

Luni, in a doua zi de Paste, se va desfasura prima extragere din cadrul Loteriei Fiscale, la ea participand bonurile fiscale datate dupa 2 februarie. Fondul de premiere alocat pentru aceasta extragere este de 1. 000 lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )