Libnet.ro
UNICEF

01:05

Loteria Romana, trecuta din nou la Ministerul Finantelor

Hotnews Hotnews,
 Loteria Romana, trecuta din nou la Ministerul Finantelor

Loteria Romana, una dintre cele mai valoroase companii romanesti, continua sa fie plimbata de la un minister la altul, in functie de ce guvern preia conducerea administratiei, Cabinetul Grindeanu hotarand acum ca Loteria sa fie trecuta de la Ministerul Economiei la Ministerul Finantelor, scrie publicatia economica Profit. ro. continuă pe Hotnews

Ministerul Finantelor a imprumutat 500 de milioane de lei de la banci

Ministerul Finantelor Publice MFP) a imprumutat, joi, 500 de milioane de lei de la banci, printr-o emisiune de obligatiuni pe doi ani si doua luni, la un randament mediu de 1,38% pe an.

Andreea Marin a ajuns din nou la detoxifiere. Iata ce mananca de aceasta data!

Andreea Marin se afla zilele acestea intr-un centru de detoxifiere din apropiere de Brasov. Vedeta urmeaza un regim strict, axat doar pe alimente de provenienta vegetala. Iata ce mananca.

Paris Hilton si Kim Kardashian, din nou prietene la catarama!

Dupa ani de zile in care au fost la cutite, Paris Hilton si Kim Kardashian s-au impacat in timpul Sarbatorilor de iarna. Prilejul a fost o petrecere de Craciun organizata de Kris Jenner si Kathy Hilton.

CHINA SOCHEAZA DIN NOU! Lanseaza trenuri de marfa DIRECTE catre Londra

China a lansat primele trenuri de marfa directe catre Londra. Distanta de aproape 13. 000 km urmeaza sa fie parcursa in 18 zile. Primul tren a plecat pe 1 ianuarie din Yiwu, din estul Chinei. Cu trei ani.

Cand am putea avea kartodrom (din nou) la Targoviste

Primaria Targoviste intentioneaza sa construiaca un Kartodrom in zona Poligon, langa Complexul Turistic de Natatie, destinat iubitorilor si practicantilor de Karting, din ce in ce mai multi in ultimii ani.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )