Libnet.ro
UNICEF

23:00

Paris Hilton si Kim Kardashian, din nou prietene la catarama!

ADPM ADPM,
Paris Hilton si Kim Kardashian, din nou prietene la catarama!

Dupa ani de zile in care au fost la cutite, Paris Hilton si Kim Kardashian s-au impacat in timpul Sarbatorilor de iarna. Prilejul a fost o petrecere de Craciun organizata de Kris Jenner si Kathy Hilton. continuă pe ADPM

Kim Kardashian A REVENIT! Prima fotografie publicata, dupa ATACUL din Paris!

Kim Kardashian a revenit pe retelele de socializare dupa o perioada de 3 luni in care nu a mai publicat nimic. Pe 3 octombrie 2016, vedeta a fost atacata in Paris chiar in camera de hotel. Fanii .

BOMBA zilei in showbiz: Andreea Marin si Stefan Banica, DIN NOU UN CUPLU. Motivul pentru care s-au prezentat la JUDECATOR

Andreea Marin si Stefan Banica vor merge, din nou, in fata judecatorilor ca si cuplu. Cei doi au fost chemati de Judecatoria Sectorului 3 in urma unei actiuni deschisa de Inspectoratul de Stat p.

CHINA SOCHEAZA DIN NOU! Lanseaza trenuri de marfa DIRECTE catre Londra

China a lansat primele trenuri de marfa directe catre Londra. Distanta de aproape 13. 000 km urmeaza sa fie parcursa in 18 zile. Primul tren a plecat pe 1 ianuarie din Yiwu, din estul Chinei. Cu trei ani.

Cand am putea avea kartodrom (din nou) la Targoviste

Primaria Targoviste intentioneaza sa construiaca un Kartodrom in zona Poligon, langa Complexul Turistic de Natatie, destinat iubitorilor si practicantilor de Karting, din ce in ce mai multi in ultimii ani.

Business report: 10 ani de Europa: Salariul real, puterea de cumparare si avantajele apartenentei la UE; Financial Times: Evenimente cu impact global in 2017; Romania, din nou la mana rusilor

10 ANI IN UE pentru turismul romanesc. Ce s-a schimbat si la ce capitole suntem slabi. Ne lipsesc promovarea, infrastructura, investitiile, dar si masuri fiscale care ar incuraja turismul intern. Cu toate aceastea. Mazda MX-5 cu motor V8 tocmai a devenit cel mai mic muscle car din lume. Desi cea de-a patra generatie a roadsterului MX-5 a trecut printr-o cura de slabire comparativ.

Andreea MARIN, din nou iNDRAGOSTITA: Sper sa imi asculte ruga

Andreea Marin face tot posibilul sa treaca peste perioada grea din viata ei, dupa despartirea de Tuncay. Zana Surprizelor a publicat pe Facebook un mesaj cu privire la pasiunea sa de a calatori si de a.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1991 seconds )