Libnet.ro
UNICEF

00:07

Qatarul neaga acuzatiile cu privire la Cupa Mondiala de fotbal din 2022

România Liberă România Liberă,
Qatarul neaga acuzatiile cu privire la Cupa Mondiala de fotbal din 2022

Qatarul neaga informatiile aparute in Sunday Times cu privire la existenta unor nereguli in atribuirea organizarii Cupei Mondiale de fotbal din 2022 . continuă pe România Liberă

Cupa Mondiala: O ocazie noua pentru malware pe Google Play

Daca tot mai e putin pana la Cupa Mondiala, multi dintre voi simtiti nevoia sa jucati fotbal virtual, iar creatorii de malware stiu asta. Pe 12 iunie va incepe in Brazilia Cupa Mondiala de Fotbal. Desi va mai dura aproximativ o luna pana veti afla castigatorul acestui campionat, vor exista in permanenta jocuri pe PC, console si mobile care sa va permita sa jucati propriile campionate virtual. Pentru ca aceasta afinitate pentru fotbal va exploda in perioada urmatoare, creatorii de [].

Italia a pierdut un jucator important pentru Cupa Mondiala, in amicalul cu Irlanda

Italia a incheiat la egalitate meciul amical disputat la Londra impotriva Irlandei, scor 0-0, dar squadra azzurra a pierdut un jucator important pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Ricardo Montolivo s-a accidentat in.

Fernando Llorente, Jesus Navas si Alvaro Negredo, lasati in afara lotului Spaniei pentru Cupa Mondiala

Fernando Llorente, Jesus Navas si Alvaro Negredo nu vor face parte din lotul definitiv al nationalei Spaniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie la care echipa antrenata de Vicente del Bosque va incerca.

Louis Van Gaal a stabilit lotul definitiv al Olandei pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Olandei, Louis Van Gaal, a anuntat lotul definitiv de 23 de jucatori pe care se va baza la Cupa Mondiala din Brazilia. Din lista provizorie, viitorul manager al lui Manchester United a.

Cupa Mondiala nu va revigora economia Braziliei

Cupa Mondiala din Brazilia nu va revitaliza economia tarii, se arata intr-o analiza a CNN. Una dintre cele mai promitatoare economii in curs de dezvoltare, Brazilia a intrat in impas, dupa ce au iesit la.

Nationala Camerunului a fost invinsa de Paraguay, intr-un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Nationala Camerunului a pierdut cu 2-1 in fata Paraguayului, intr-un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala din aceasta vara. Sud-americanii, care au ratat calificarea la turneul final din Brazilia si se concentr.

Mexic a invins Israel cu 3-0, intr-un meci de pregatire pentru Cupa Mondiala

Nationala Mexicului a incheiat prima parte a pregatirilor pentru Cupa Mondiala cu o victorie convingatoare, 3-0 cu Israel. Partida, disputata pe stadionul Azteca din Ciudad de Mexico, in fata a peste 100. 000 de.

Secertarul general al FIFA critica dur starea unui stadion care va gazdui meciuri de la Cupa Mondiala

Stadionul din Natal, unul din cele 12 care vor gazdui meciuri ale Cupei Mondiale, inaugurat la sfarsitul lunii ianuarie, este tinta criticilor secretarului general al FIFA, Jerome Valcke, care considera ca mai.

Previziuni ale economistilor germani: Finala la Cupa Mondiala se va juca intre Spania si Germania

Economistii de la institutul german DIW au prezis o finala Spania - Germania la turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia, dupa un calcul bazat pe valoarea de piata a echipelor si pe baza precedentelor competitii internationale.

Autoritatile braziliene dau asigurari in privinta securitatii in timpul Cupei Mondiale

Autoritatile braziliene spun ca sunt pregatite pentru Cupa Mondiala de Fotbal care va incepe in mai putin de doua saptamani si ca evenimentul nu va fi intrerupt. Mai mult, oficialii spun ca vor mobiliza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )