Libnet.ro
UNICEF

10:15

Lovitura dura pentru Cristian Tudor Popescu, dupa ce l-a numit pe Patriarhul Daniel sarlatan

Antena3 Antena3,
Lovitura dura pentru Cristian Tudor Popescu, dupa ce l-a numit pe Patriarhul Daniel sarlatan

Cristian Tudor Popescu a fost reclamat la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) dupa l-a atacat in termeni duri pe Patriarhul Daniel. Potrivit reprezentantilor asociatiei Neamunit, cei care au depus plangerea la CNCD, jurnalistul a jignit inreaga suflare crestin-ortodoxa prin declaratiile sale. continuă pe Antena3

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor .

MM Stoica, jigniri suburbane la adresa lui CTP: Scursura gretoasa. Reactia gazetarului

Pe contul personal de Facebook, manager-ul general al clubului FCSB, Mihai Stoica, l-a criticat in termeni duri pe jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Nelu Tataru, lovitura dura pentru cetateni. Ce se va intampla, de fapt, in perioada Craciunului: Nici nu vreau sa ma gandesc

Nelu Tataru se arata extrem de retinut cu privire la ce ne rezerva viitorul, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la sarbatorile de iarna, subliniind faptul ca modul in care va evolua situatia epidmeiologica din tara depinde de cetateni. Ce va fi de Craciun depinde de ce va .

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2486 seconds )