Libnet.ro
UNICEF

19:45

LOVITURA FINANCIARA data de Simona Halep: Cati BANI va incasa romanca pentru triumful de la Wimbledon

B1 B1,
LOVITURA FINANCIARA data de Simona Halep: Cati BANI va incasa romanca pentru triumful de la Wimbledon

Simona Halep este noua campioana de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata, in finala, pe legendara Serena Williams. continuă pe B1

Halep, lovitura dupa lovitura: Ce loc WTA va ocupa incepand de luni, cati bani va primi si ce a realizat prin triumful de la Wimbledon

Simona Halep a bifat un succes urias la Wimbledon, iat victoria obtinuta in fata Serenei Williams ii asigura si o alta performanta importanta.

Miza financiara uriasa. Daca o invinge pe Serena Williams, Simona Halep va incasa cel mai mare premiu din toata cariera ei

Simona Halep poate scrie azi istorie in finala turneului de la Wimbledon, unde va juca, de la ora 16. 00, contra Serenei Williams.

Suma uriasa pe care o va incasa Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon

Simona Halep a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon, dupa ce a trecut in doua seturi de ucraineanca Elina Svitolina 8 WTA), scor 6-1, 6-3. Astfel, Simona Halep s-a calificat in finala.

Simona Halep, prima reactie dupa ce s-a calificat pentru prima data in finala de la Wimbledon. Ce a simtit la sfarsitul meciului

Simona Halep a invins-o pe Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3 si s-a calificat in finala de la Wimbledon pentru prima data in cariera. Constanteanca a urcat 3 locuri in ierarhia WTA dupa victoria din semifinale. Simona a oferit prima reactie la scurt timp dupa victoria in fata Elinei Svitolina. Simona Halep e cu .

PREMIERA PENTRU TARA NOASTRA: Simona Halep a castigat turneul de la Wimbledon

ACTUALIZARE Calin Popescu-Tariceanu, dupa victoria Simonei Halep la Wimbledon: inca o data ne-ai facut mandri de tine ----- * ACTUALIZARE Reactii pe retelele de socializare, dupa triumful Simonei Halep de la Wimbledon ---- * ACTUALIZARE Simona Halep: Am obtinut un rezultat care poate inspira multi copilasi sa se apuce de tenis ---- * ACTUALIZARE Serena Williams: Simona Halep a jucat exceptional. Jos palaria! ---- * ACTUALIZARE Simona Halep a prezentat trofeul fanilor de la Wimbledon si a fost felicitata de Ducesa de Cambridge, Kate Middleton ---- * ACTUALIZARE BBC: Serena Williams, coplesita de asteptarile sale si ale publicului --- * ACTUALIZARE Simona Halep: Niciodata nu am jucat mai bine ca azi ---- Simona Halep, locul 7 WTA, a castigat turneul de la Wimbledon, al doilea grand slam din cariera, dupa ce a invins-o, astazi, in finala, cu scorul de 6-2, 6-2, pe americanca Serena Williams, locul 10 WTA, dupa numai 55 de minute de joc.

VIDEO Simona Halep, campioana la Wimbledon (6-2, 6-2 vs Serena Williams) Dominanta, imaculata, PERFECTA!

Simona Halep a evoluat perfect in finala de la Wimbledon, a facut ceea ce trebuia sa faca in fata Serenei Williams, a servit foarte bine cu primul serviciu 83%), a produs doar 3 erori nefortate 26 de partea americancei), a alergat pe tot terenul si si-a fortat de fiecare data adversara sa mai loveasca o data. Dupa doar 55 de minute, Simona s-a impus cu 6-2, 6-2 si a castigat al doilea titlu de Grand Slam, dupa ceea ce a fost, probabil, cel mai bun meci din cariera.

Cand joaca Simona Halep finala de la Wimbledon. S-a decis ora de start!

Simona Halep s-a calificat pentru prima data in cariera in finala de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in penultimul act pe ucraineanca Elina Svitolina cu scorul de 6-1, 6-3. Finala turneului de la Londra se va disputa sambata, 13 iulie 2019. Simona Halep e in finala la Wimbledon Halep a devenit prima romanca ajunsa .

Simona Halep S-A CALIFICAT pentru PRIMA DATA in FINALA de la Wimbledon! A fost cel mai bun meci pe iarba, din cariera!

Simona Halep 7 WTA) a ajuns, joi, in finala turneului de la Wimbledon, dupa ce a trecut in sferturi dejucatoarea ucraeniana,Elina Svitolina 8 WTA) cu 6-1 si 6-3. Anterior, Simona Halep a trecut.

VIDEO Simona Halep, in finala la Wimbledon (6-1, 6-3 cu Elina Svitolina) Impecabil

Hotarare, deplasare incredibila, unghiuri din cartea de geometrie, rautate, concentrare, 26 de lovituri castigatoare, impecabila din punct de vedere tactic. Simona Halep a dominat-o categoric pe Elina Svitolina si a obtinut, in premiera, calificarea in finala de la Wimbledon 6-1, 6-3, dupa o ora si 12 minute). Este pentru a cincea oara in cariera in care Simona ajunge in ultimul act al unui Grand Slam de trei ori la Roland Garros si o data la Australian Open). Pentru marele trofeu de la All England Club, Halep se va lupta cu Serena Williams sambata, ora 16:00).

Simona Halep a zdrobit-o pe Elina Svitolina, in semifinala de la Wimbledon. Cat a fost scorul final

Live Stream Online Simona Halep Elina Svitolina. Joi, 11 iulie, se disputa prima semifinala de la Wimbledon, intre romanca noastra si ucraineanca Svitolina. Aceasta este o adversara redutabila pentru romanca, avand in vedere rezultatele meciurilor anterioare, dar e posibil ca Halep sa aiba un avantaj, de aceasta data. Vom incepe LIVE textul de la .

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )