Libnet.ro
UNICEF

01:05

Lovitura pentru Dragnea inainte de Craciun. Tribunalul UE a respins cererea prin care voia rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la inchisoare

Adevărul Adevărul,
Lovitura pentru Dragnea inainte de Craciun. Tribunalul UE a respins cererea prin care voia rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la inchisoare

Tribunalul Uniunii Europene a respins cererea prin care Liviu Dragnea a solicitat instantei europene sa constate ca s-ar fi comis abuzuri in cazul sau deoarece n-ar fi fost condamnat in Romania de catre o instanta specializata in judecarea faptelor de coruptie, potrivit G4Media. continuă pe Adevărul

Tribunalul UE a respins cererea lui Liviu Dragnea de anulare a condamnarii in dosarul angajarilor fictive

Tribunalul UE a respins actiunea lui Liviu Dragnea in care acesta reclama ca a fost condamnat de un complet de judecata ce nu era specializat pe fapte de coruptie si ca inalta Curte de Casatie si Justitie a dat dovada de abuz de putere atunci cand a ignorat mai multe prevederi europene, solicitand acestui for anularea condamnarii, informeaza Mediafax.

inca o lovitura pentru Liviu Dragnea: Ce a decis Tribunalul European

Tribunalul Uniunii Europene a respins cererea prin care fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea, a solicitat instantei europene sa constate ca s-ar fi comis abuzuri in cazul sau deoarece n-ar fi fost condamnat in Romania de catre o instanta specializata in judecarea faptelor de coruptie.

Viorica Dancila, mesaj pentru romani inainte de Craciun: Ce a transmis fostul premier

Fostul premier Viorica Dancila a transmis, marti, un mesaj, cu ocazia Craciunului. Sfanta sarbatoare a Nasterii Domnului sa va aduca bucurie, pace si caldura in suflet! Craciun fericit.

Gabriela Firea il condamna pe Liviu Dragnea, inainte de CEx. Suferim si acum! Ce spune despre fostul lider PSD

Primarul general al Capitalei continua seria atacurilor la adresa lui Liviu Dragnea. Gabriela Firea spune ca, pe plan personal, ii pare rau pentru ceea ce i se intampla fostului presedinte al PSD. Firea nu il poate ierta insa pentru deciziile drastice pe care le-a luat si care au slabit increderea alegatorilor in social-democrati. Gabriela Firea: .

Lovitura pentru romanii cu salariul mediu pe economie. Cat vor primi la pensie, dupa 35 de ani de cotizare

Potrivit calculelor CFA Romania, un roman care intra acum in campul muncii si care va cotiza 35 de ani ar putea primi o pensie lunara de 1. 630 de lei luand in calcul un ultim salariu net de 4. 000 lei. Lovitura pentru romanii cu salariul mediu pe economie Aceasta analiza si, implicit, calculele, au fost facute .

Decizie definitiva pentru Liviu Dragnea: Tribunalul UE a respins cererea prin care fostul sef al PSD incerca sa obtina rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la inchisoare (VIDEO)

Tribunalul Uniunii Europene a respins cererea prin care Liviu Dragnea spera sa obtina rejudecarea dosarului in care a fost condamnat la inchisoare, informeaza B1 TV. Decizia este definitiva. Fostul sef al PSD.

Lovitura pentru Viorel Hrebenciu, inainte de Craciun. A fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV.

Lovitura pentru Viorel Hrebenciuc, inainte de Craciun. A fost condamnat la trei ani de inchisoare cu executare

Fostul deputat Viorel Hrebenciuc a fost condamnat, marti, de Tribunalul Bucuresti, la 3 ani inchisoare cu executare in dosarul Giga TV.

Stanescu, urare pentru Dragnea de sarbatori: Sa mearga cat mai repede acasa

Secretarul general interimar al PSD Paul Stanescu i-a transmis, luni, un mesaj lui Liviu Dragnea cu ocazia sarbatorilor. El ii ureaza fostului lider al PSD sanatate si sa ajunga cat mai repede acasa, transmite Mediafax.

Florin Piersic, mesaj pentru romani inainte de Sarbatori

Mirela Voicu si Dan Negru i-au facut o supriza lui Florin Piersic si l-au sunat in timpul filmarilor pentru emisiunea Voi cu Voicu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )