Libnet.ro
UNICEF

20:15

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

B1 B1,
Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana! Dupa Brexit UE nu se mai poate lauda cu invatamantul de calitate din Europa!

Lovitura pentru invatamantul din Uniunea Europeana. Raportul Comisiei Europene demonstreaza faptul ca dupa acest divort nicio universitate din Uniunea Europeana nu mai este in top 25 cele mai bune. continuă pe B1

Lovitura pentru romanii din Marea Britaniei. Ce se intampla dupa Brexit

Urmarile Brexit-ului pentru romanii din Marea Britaniei incep deja sa se simta. Ce se schimba pentru acestia? Vor urma sa piarda multi bani! Efectele Brexit-ului: Romanii vor pierde multi bani Prima veste proasta pentru romani, dupa Brexit. De la 1 februarie 2020, Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Decizia nici nu s-a finalizat .

Cum ne-ar putea afecta iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana. Sabina Iosub, corespondenta speciala de la Londra

Parlamentul European a ratificat, miercuri seara la Bruxelles, acordul de retragere a Regatului Unit din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice, informeaza agentiile de presa internationale.

Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana. Cum va afecta Brexitul sutele de mii de romani. Alina Balatchi: Cred ca in viata asta traim degeaba daca nu dam inapoi comunitatii

A inceput numaratoarea inversa pana la momentul cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana. Au fost momente emotionante, aseara, in Parlamentul European, unde a fost ratificat acordul care consfinteste Brexitul. Iesirea Marii Brtianii din Uniune va afecta si sute de mii de romani.

Be EU. Marea Britanie iese oficial din Uniunea Europeana

A inceput numaratoarea inversa pana la momentul cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana.

BREXIT. Mai sunt cateva ore pana cand Marea Britanie va iesi oficial din Uniunea Europeana

Parlamentul European a ratificat acordul care consfinteste Brexitul. Rezultatul era unul asteptat, in ciuda incertitudinilor care au marcat ultimii treiani. Discursurile si dezbaterile au durat doua ore. La final, toti europarlamentarii si-au luat la revedere de Ia cei 73 de colegi britanici pe ritmuri muzicale.

Femeile din Romania, printre cele mai dezavantajate din Uniunea Europeana comparativ cu barbatii, potrivit Bancii Mondiale (FOTO)

Femeile din Romania nu beneficiaza chiar de toate drepturile de care beneficiaza si barbatii, ceea ce plaseaza tara noastra alaturi de Bulgaria care are acelasi punctaj) si totodata, la coada clasamentului.

Vot final in Parlamentul European, in acesta seara, pe Acordul Brexit Dupa 47 de ani, Marea Britanie va parasi Uniunea Europeana vineri, la miezul noptii

Dupa trei ani de criza politica in Marea Britanie, in urma referendumului din 2016, Brexitul trebuie ratificat de Parlamentul European, inainte de a intra oficial in vigoare vineri, la ora 23. 00 ora Londrei si GMT). in sesiune plenara la Bruxelles, miercuri seara, de la 19. 00, ora Romaniei, Parlamentul European va da unda verde Acordului privind Retragerea Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana si din Comunitatea Europeana a Energiei Atomice.

Moment istoric in Parlamentul European: Votul final pentru iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana Cine castiga si cine pierde dupa Brexit

Parlamentul European urmeaza sa aprobe miercuri Acordul de Retragere al Marii Britanii din Uniunea Europeana in urma unui vot istoric ce va avea loc la 19:00, ora Romaniei. Dupa ce acesta va fi adoptat in plen va.

Nigel Farage: Brexitul ar putea marca inceputul sfarsitului pentru Uniunea Europeana

Liderul partidului Brexit, Nigel Farage, a declarat ca iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana ar putea marca inceputul sfarsitului pentru blocul comunitar. Farage a facut aceasta afirmatie chiar in.

BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie

Romanii care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru obtinerea statutului de rezident, care le permite sa ramana in tara si sa beneficieze de aceleasi drepturi dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, vineri, la miezul noptii. De asemenea, intrarea in Marea Britanie va fi permisa in continuare pe baza cartii de identitate, cel putin pana la 31 decembrie 2020, sau cu pasaportul, potrivit Ambasadei Romaniei in Regatul Unit.

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )